14. oktober 2019
Hvis det ikke, var fordi Peter Rosensteen taler dansk mellem numrene, ja så kunne man godt tro, at man lørdag aften trådte ind i en koncert med de rigtige Guns N' Roses. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Hvis det ikke, var fordi Peter Rosensteen taler dansk mellem numrene, ja så kunne man godt tro, at man lørdag aften trådte ind i en koncert med de rigtige Guns N' Roses. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rockende roser støtter soldaterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rockende roser støtter soldaterne
Ringsted - 22. oktober 2018 kl. 15:19
Af Anne Wandahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når samfundet gør det for dårligt for de danske soldater, vil Guns N' Roses gerne hjælpe.

Altså ikke de originale, gamle rockkoryfæer fra USA, men deres danske kopiband fra Roskilde, Guns N' Roses Jam.

Forsanger Peter »Axl Rose« Rosensteen og de øvrige musikere i Guns' N Roses Jam rundede Ringsted Kongrescenter lørdag aften i deres velgørenhedsturne, hvor alt overskud går til Danmarks Veteraner, som fylder 50 år i år.

Bandet skal på fredag spille klassisk, hård rock i Fredericia, som er sidste stop på støtteturneen. Herefter vil det vise sig, hvad de har tjent til veteranerne.

- Koncertstederne har ikke regnet overskuddet ud endnu, men vi regner med, at vi kan offentliggøre et resultat efter Fredericia, siger Peter Rosensteen til DAGBLADET Ringsted.

Der er selvfølgelig en mening med, at Guns N' Roses-Jam støtter netop danske veteraner.

- Alle i bandet kender nogle, der har været udsendt som soldater for Danmark. Og vi kender alle nogen, der døde under udsendelse, eller kom svært kvæstet hjem.

Det, og så debatten i medierne om de hjemvendte veteraners vilkår, gør, at vi har valgt at støtte Danmarks Veteraner. Det virker som om, at der stadig er for mange veteraner der »tabes på gulvet«, når de kommer hjem og har brug for at blive taget hånd om. Det vil vi gerne være med til at gøre bedre, siger Peter Rosensteen.

Omkring 400 købte billetter til støttekoncerten i Ringsted Kongrescenter.

Guns N' Roses-Jam ville gerne have spillet for flere, men stemningen var fin, og publikum sørgede for en fed stemning, set fra bandets synspunkt, siger forsangeren.

Vennerne Martin Adler fra Sorø og Kasper Møller fra Slagelse gik til koncerten som en »herretur«.

Først, da de stod i kongressen, gik det op for begge, at deres »herretur«, støtter Danmarks Veteraner.

- Det gør det kun endnu bedre. Jeg har lige for to uger siden faktisk været på kanotur med flere veteraner i et veteranprojekt. Det gik rigtig godt, og det var spændende at hører deres historier, siger Kasper Møller.

.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk