19. januar 2021
Der har aldrig været flere og større aktiviteter i bladhuset Søgade 4-12 i Ringsted.
Der har aldrig været flere og større aktiviteter i bladhuset Søgade 4-12 i Ringsted.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ringsted er hovedsæde for Sjællandske Medier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ringsted er hovedsæde for Sjællandske Medier
Opdateret 19. maj 2016 kl. 11:35
Ringsted - 22. april 2010 kl. 09:54
Bladhuset i Søgade 4-12 i Ringsted er blevet styrket som hovedsæde for det nye Sjællandske Medier med redaktioner og afdelinger i 24 byer fra Helsingør og Hørsholm i nord til Stege og Nykøbing Falster i syd samt fra Høng i vest til Store Heddinge i øst.

Der har således aldrig været større og flere medieaktiviteter i bladhuset. Aktiviteterne omfatter naturligvis Sjællandske Mediers lokale medier i Ringsted - DAGBLADET Ringsted, ugeaviserne Ringsted Weekend og Ringsted Posten, hjemmesiden www.sn.dk/ringsted og lokalradioen SLR -, men også Sjællandske Mediers fællesfunktioner og DAGBLADETs rotationstrykkeri med dagligt tryk af DAGBLADET, Frederiksborg Amts Avis, Information og Kristeligt Dagblad.

Sjællandske Medier er et lokalt ejet aktieselskab med et par tusinde aktionærer. Sjællandske Medier udgiver tre dagblade - DAGBLADET, Frederiksborg Amts Avis og Sjællandske - og 25 ugeaviser, der har et ugentligt oplag på godt 700.000 eksemplarer. Hjemmesiden www.sn.dk dækker 27 kommuner på Sjælland. Der er to lokalradioer - SLR og Radio Køge - et lokalt tv-team »24 Sjællandske« og tre trykkerier: DAGBLADETs rotationstrykkeri i Ringsted, Provins-Trykkeriet i Vordingborg og Midttryk i Tølløse.
500 medarbejdere
På Sjællandske Mediers generalforsamling sagde bestyrelsens formand, borgmester Poul Arne Nielsen, at det nu er lykkedes fuldt og helt at realisere dannelsen af Sjællandske Medier. Selskabets formål er at drive lokale og regionale medier.

- Det vrimler med trykte og elektroniske landsdækkende medier på landsplan, men væksten har ikke omfattet medier med et betydende og anvendeligt lokalt og regionalt indhold. Sjællandske Medier A/S sikrer et stærkere økonomisk fundament for de lokale, regionale medier, sagde han og opfordrede alle med behov for lokal og regional information til at være bevidste om at bruge de lokale og regionale medier.

Sjællandske Medier har knapt 500 medarbejdere samt et endnu større antal bude. Selskabets fællesfunktioner omfatter blandt andet centralredaktionen, sjællandsredaktionen, staben bag www.sn.dk, it-afdelingen, økonomiafdelingen, personalefunktionen og tværgående ledelsesmæssige funktioner. Sjællandske Medier har tillige hovedafdelinger, som kan servicere bredt i Næstved, Slagelse, Køge, Greve, Roskilde og Hillerød. I de resterende 16 af de i alt 24 byer, hvor Sjællandske Medier har afdelinger, er der dagbladsredaktioner og ugeavisstabe.
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk