24. januar 2019
Bibi Havsager, til venstre, og Else Erikstrup med forklæder og brødkurve, syet af materialer, som ellers skulle være kasseret. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Bibi Havsager, til venstre, og Else Erikstrup med forklæder og brødkurve, syet af materialer, som ellers skulle være kasseret. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ringsted Re-design vil gerne have fat i flere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ringsted Re-design vil gerne have fat i flere
Ringsted - 12. januar 2018 kl. 10:00
Af Bodil Pinholt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En brugt herreskjorte eller en gammel stramajpude kan få et nyt og spændende liv med lidt fantasi og kreativitet. Ringsted Re-design laver unikke ting af brugt tøj med mere.

Den første mandag i hver måned har Ringsted Re-design sycafé i Ringsted Kulturhus, hvor gammelt bliver forvandlet til noget nyt.

Ingelise Jacobsen er for eksempel i gang med at sy en pigekjole af en brugt herreskjorte. At den er syet af en skjorte er ikke til at se, når Ingelise Jacobsen er færdig. Den bliver frisket op med nye knapper og måske en blondekant.

- Jeg synes det er spændende. Jeg synes det er en god idé at sy tøj om til noget, der kan bruges, siger Ingelise Jacobsen.

Hun er erfaren med en symaskine, for hun har været syerske på Ringsted Dun og har i øvrigt altid syet.

Ved årets første sycafé var der fokus på at sy tasker møbelstoffer. Farveprøver fra en møbelhandler, der ikke længere kan bruges, kan der blive fine tasker eller puder ud af. Der er rigtig mange, som sidder og strikker, syr, hækler og knipler. Dem vil Ringsted Re-design gerne nå.

- Vi vil gerne være mere kendte. Vi vil gerne have flere op af sofaen og komme og være en del af et fællesskab, hvor man kan inspirere hinanden, fortæller Else Erikstrup, der står i spidsen for Ringsted Re-design.

Læs mere i Lokalbladet i næste uge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk