16. oktober 2021
Det radikale hold til kommunalvalget: siddende Lise Bjerglund og Jeanet Suadicani. Stående fra venstre Martin Bork, Jan Heidebo, Torben Lollike, Leo Hjorth og Jan Ståhlberg. Privatfoto
Det radikale hold til kommunalvalget: siddende Lise Bjerglund og Jeanet Suadicani. Stående fra venstre Martin Bork, Jan Heidebo, Torben Lollike, Leo Hjorth og Jan Ståhlberg. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Radikale Venstre har sat holdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Radikale Venstre har sat holdet
Ringsted - 02. maj 2017 kl. 14:07

Byrådsmedlem Torben Lollike bliver spidskandidat og Jan Heidebo fra Jystrup indtager andenpladsen på den radikale opstillingsliste til kommunalvalget i Ringsted Kommune 21. november.

De øvrige placeringer gik til Lise Bjerglund, Jeanet Suadicani, Leo Hjorth, Jan Ståhlberg og Martin Bork - i nævnte rækkefølge.

Ny på listen i forhold til forrige valg er Lise Bjerglund, der er ledende overlæge på børne- og ungdomsafdelingen på Nykøbing Falster Sygehus.

På opstillingsmødet blev det - traditionen tro - desuden besluttet at benytte sideordnet opstilling.

- Jeg er oprigtigt glad for at være en del af byrådet i Ringsted Kommune, siger Torben Lollike, der i januar 2012 trådte ind i byrådet efter Hanne Hyldgaard og som selv blev valgt ind ved valget i 2013.

- Selv om der også i fremtiden vil være udfordringer for byrådet og prioriteringer, der skal foretages, er de sjove opgaver klart i overtal. Ringsted Kommune har et stort potentiale og jeg vil gerne fortsætte med til at udvikle kommunen i en retning med mere bæredygtighed, større social retfærdighed, endnu bedre folkeskoler, mere sundhed og endnu bedre forhold for vore mange frivillige foreninger. Overordnet set handler det om at være en kommune, som borgerne og erhvervsliv kan lide at bo i. Jeg føler, at mit arbejde i byrådet gør en forskel. At der i nogle sager kommer et radikalt fingeraftryk som hjælper Ringsted i den rigtige retning. Derfor vil jeg kæmpe for at blive valgt ind igen, tilføjer Torben Lollike.

Radikale Venstre vil i valgkampen blandt andet sætte fokus på uddannelse, lighed i sundhed, vilkårene for de frivillige foreninger, kulturlivet og miljøet.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk