6. juni 2020
Direktør i Pilates B Sara Schytz tilbyder nu også kiropraktisk behandling i studiet. Pr-foto
Direktør i Pilates B Sara Schytz tilbyder nu også kiropraktisk behandling i studiet. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pilates B tilknytter kiropraktor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pilates B tilknytter kiropraktor
Ringsted - 21. maj 2020 kl. 10:12
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Pilates B i Tinggade i Ringsted har valgt at tilknytte en kiropraktor, da man igennem de sidste par år har fået flere kunder direkte henvist fra lokale kiropraktorer, fysioterapeuter og læger.

- Vores erfaringer er, at kundernes værdi af undervisning og træning forbedres markant, når der er en god kommunikation mellem os og klinikkerne. Jo flere oplysninger vi har, inden en kunde påbegynder deres træning hos os, jo bedre kan vi tilrettelægge et godt træningsforløb og jo bedre bliver resultatet. Vi har derfor besluttet at oprette sundhedsfaglige klinikker i vores studier i Ringsted og Lyngby, forklarer direktør og ejer Sara Schytz.

Med tilknytning af en kiropraktor til studierne i både Ringsted og Lyngby, vil hun forbedre kommunikationen og samarbejdet med sundhedssektoren.

- Samtidig sikrer vi, at vi altid har de nødvendige sundhedsfaglige oplysninger, til at tilrettelægge et så godt træningsforløb hos os som muligt for den enkelte, oplyser Sara Schytz.

Med det nye tiltag vil hun også sætte mere strøm til visionen om, at Klassisk Pilates får den plads, det fortjener i forbindelse med den tværfaglige forebyggelse - og behandling af vores bevægeapparat.

- Vi vil fortsat arbejde tæt sammen med vores nuværende samarbejdspartnere i lokalområderne, ved at inddrage dem i vores tværfaglige tilgang til forebyggelse og behandling. Klassisk Pilates er selvfølgelig fortsat for dem, der uanset alder vil holde sig rask og rørig, tilføjer Sara Schytz.

I første omgang er det hendes far, Jens Jacobsen, der vil tage sig af de kiropraktiske behandlinger i Pilates B.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk