31. juli 2021
Den røde cykel i Dragør er blandt billederne i fotokonkurrencen »Fang din by«, som kan opleves som udstilling Ringsted Bibliotek. Foto: Nina Horne
Den røde cykel i Dragør er blandt billederne i fotokonkurrencen »Fang din by«, som kan opleves som udstilling Ringsted Bibliotek. Foto: Nina Horne
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplev fotoudstilling på bibliotek

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplev fotoudstilling på bibliotek
Ringsted - 20. juni 2021 kl. 13:05

Fang din by er en fotokonkurrence arrangeret af Danske Arkitektur Center, hvor det handler om at engagere danskerne i deres byer.

Initiativet skal få flere til at få øjnene op for arkitekturen i byen og for, hvordan arkitektur sætter rammerne for vores hverdagsliv.

I år blev der indsendt 4.400 fotografier fra danskere i hele landet.

- Fotografierne bærer præg af, at samfundsperspektivet er med i dem alle sammen. Det er det udgangspunkt, vi har haft: at de skulle sige noget om, hvor vi er som samfund, og hvordan vi lever lige nu i den her lidt specielle tid. Vi har kigget på fotografierne - ikke kun med fritidsbrillerne, hvor det handler meget om, hvad man render og laver for sjov - men også med et alvorselement, da fotografierne i år også selv har haft et mere alvorligt perspektiv, fortæller jurymedlem og street- og arkitekturfotograf Dennis Skyum i en pressemeddelelse.

På den digitale kunstvæg i biblioteksrummet på Ringsted Bibliotek kan man se 24 udvalgte fotografier fra fotokonkurrencen, blandt andet konkurrencens seks vinderbilleder.

Udstillingen kan opleves fra mandag 21. juni og frem til mandag 16. august.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk