25. juni 2021
Det er bl.a. skuespilleren Andrea Vagn Jensen, der kommer forbi galleriet Creative Minds på Nørregade lørdag den 15. maj kl. 11-16 for at snakke og male. Entré er gratis. Foto: Kim Agersten
Det er bl.a. skuespilleren Andrea Vagn Jensen, der kommer forbi galleriet Creative Minds på Nørregade lørdag den 15. maj kl. 11-16 for at snakke og male. Entré er gratis. Foto: Kim Agersten
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt galleri byder på liveart med kendte skuespillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt galleri byder på liveart med kendte skuespillere
Ringsted - 14. maj 2021 kl. 16:02
Af Nikolaj Kennov Rasmussen

Normalt er det værket, der er i fokus, men hos galleriet Creative Minds i Nørregade er det lige så meget kunstnerne selv.

Lørdag kl. 11-16 slår galleriet dørene op for to skuespillere og to billedkunstnere, der henover fem timer skal fremstille kunst og sideløbende besvare spørgsmål fra gæsterne.

- Det er en slags fernisering, der skal markere starten på en udstillingsrække. Jeg har blandet det så meget som muligt, så man kan opleve lidt af hvert, siger galerist Alexander Tao Schrøter om ferniseringen, der er gratis og åben for alle.

Det er bl.a. skuespillerne Andrea Vagn Jensen (Jesus og Josefine, Strisser på Samsø m.fl.) og Rudi Køhnke (Fidibus, Christian IV, m.fk.), der kommer forbi galleriet i Nørregade lørdag.

- Det bliver både spændende for os og dem. Andrea har aldrig udstillet før, så for hende er det første gang, mens Rudi er mere rutineret. Han har kæmpet rigtigt meget, og jeg fornemmer, at han har brugt kunsten til at udtrykke sig kreativt og personligt, siger Alexander Tao Schrøter og tilføjer:

- Der er ikke noget særligt tema. Vi slår sådan set bare dørene op for alle, så man komme helt tæt på og opleve kunstnerne i aktion.

Udover skuespillerne kommer billedkunstnerne Natasscha Girelli og Sara Lee også forbi Creative Minds.

- Udover det kan man forvente at se de mange andre kunstneres værker i galleriet. Vi har omkring tyve kunstnere repræsenteret i mange forskellige kategorier, siger Alexander Tao Schrøter og slutter:

- Vi har lidt for enhver smag.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk