19. oktober 2019
En kvinde fra Ringsted har vundet en million kroner på millionærgarantien.
En kvinde fra Ringsted har vundet en million kroner på millionærgarantien.
Foto: Danske Spil
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyslået Lottomillionær: Jeg kunne slet ikke være i min krop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyslået Lottomillionær: Jeg kunne slet ikke være i min krop
Opdateret 30. december 2018 kl. 09:17
Ringsted - 30. december 2018 kl. 09:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev en ekstra god jul for en kvinde i 50’erne fra Ringsted Kommune, der vandt en million på Millionærgarantien, hvor man bliver millionær, selvom man har nul rigtige. Det fortæller Danske Spil.

Kvinden anede ingenting om hendes status som nyslået julemillionær, før hun som vanligt gik ned til Bladcentralen i Ringsted for at få tjekket sin kupon.

- Jeg har spillet Lotto, siden det startede, - godt nok med pauser, når der ikke var penge til det. Og jeg elsker spændingen ved at sidde lørdag aften og tjekke tallene. Men det havde jeg jo gjort- så jeg havde ingen forventning om, at der var gevinst, fortæller kvinden, der gerne vil være anonym.

Alligevel sagde personen i kiosken, at der var en stor gevinst på over 9999,- og at kvinden skulle gå i banken – og komme tilbage og give lagkage, når hun fandt ud af, hvor stor gevinsten var.

- Jeg sagde, at det skulle jeg selvfølgelig nok. Haha. Og så gik jeg i banken. Min bankdame, gav mig så en seddel med en masse nuller. Og jeg tænkte, ja undskyld mig, Hold da kæft! Har jeg vundet 100.000? Og hun sagde: Nej, Det er altså en million. Så kunne jeg næsten ikke være i min krop. Jeg blev bare så glad.

Den heldige vinder forklarer, at hun aldrig har haft mange penge, og at hun hører til lavindkomstgruppen.

- Men jeg har et arbejde, jeg er glad for, og jeg vil selvfølgelig blive ved med at passe mit job, selvom jeg har vundet.

Kvinden har ingen børn, men vil formentlig dele noget af gevinsten med sine søskende. Derudover har hun købt en ny telefon og overvejer en fladskærm. Men da det ikke er gået helt op for hende, at hun er blevet millionær, er der endnu ikke de store planer med gevinsten.

- Alle siger, jeg skal tage på en lang ferie. Men det kan jeg jo ikke på grund af arbejdet. Men jeg tror da, at jeg skal en tur til Italien til sommer. Bare en uge. Jeg er ikke så vild med at være for længe væk hjemmefra.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk