23. maj 2019
Det gamle Crazy Daisy trænger til et løft. 95 procent skal udskiftes, lover ny ejer. Foto: Jens Wollesen
Det gamle Crazy Daisy trænger til et løft. 95 procent skal udskiftes, lover ny ejer. Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny ejer vil indrette lounge i Crazy Daisy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny ejer vil indrette lounge i Crazy Daisy
Opdateret 21. januar 2019 kl. 17:09
Ringsted - 21. januar 2019 kl. 16:19
Af Ulla Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den nye ejer af diskotek Crazy Daisy i Sct. Hansgade i Ringsted Kubilay Koyutürk er fra Slagelse, er 36 år og har årelang erfaring inden for restaurations-, café- og diskoteksbranchen. Derudover driver han Café Strædéet i Næstved og selskabslokaler i Odense.

- De sidste 20 år har jeg været leder på cafeer og restauranter rundt omkring, så jeg ved lidt om det, siger Kubilay Koyutürk, da DAGBLADET taler med ham.

Han har drevet Café Strædéet i ét år, selskabslokalerne i Odense i to et halvt år og restaurant Det Mexicanske Bøfhus i fem et halvt år. Desuden har han være bestyrer af diskotek Nattoget i Slagelse i tre år. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

Alt dette giver en god sum erfaring, som skal bruges til at sætte skub i diskotekslivet i Ringsted.

- Jeg havde hørt rygter om, at Crazy Daisy skulle sælges, fordi ejeren var kørt død i det, og så fik jeg et godt tilbud, jeg ikke kunne sige nej til, siger Kubilay Koyutürk.

- Jeg synes, det er spændende at skulle gøre folk tilfredse og give dem mulighed for at opleve fest og farver.

Men det nu 18 år gamle diskotek, som tidligere blev drevet af Mads Erikstrup, skal ikke bare fortsætte som det er i dag. Der er både brug for ombygning og et navneskifte, lyder vurderingen.

- Efter 18 år, hvor der ikke er sket så meget, trænger det til det. 95 procent skal rives ned og bygges op igen. Jeg har kontakt til en arkitekt, som er i gang med at tegne lokalerne op, siger Kubilay Koytürk. Ombygningen vil blive ført ud i livet enten til sommer eller sidst på året. Det vil kræve, at stedet skal være lukket en måned eller to, mens håndværekerne roder og regerer.

En af de helt store nyheder er, at der kommer en lounge i underetagen, mens diskoteket vil fortsætte på vanlig vis på første etage:

- Vi vil gerne have en lounge for at kunne tiltrække folk på 25 plus, så det bliver et sted for alle, siger Kubilay Koyotürk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk