19. maj 2019
Søstrene Pia Christensen og Danielle Rose har ændret navn på deres cateringfirma. I dag hedder det Midtsjællands Catering. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Søstrene Pia Christensen og Danielle Rose har ændret navn på deres cateringfirma. I dag hedder det Midtsjællands Catering. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Navneskifte i cateringfirma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Navneskifte i cateringfirma
Ringsted - 10. februar 2019 kl. 09:00
Af Bodil Pinholt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nyt navn: Vetsjællands Catering i Dronningensgade 30, Ringsted, har ændret navn til Midtsjællands Catering.

Vestsjællands Catering, der i efteråret 2017 åbnede i Selskabslokalerne i Dronningensgade 30, Ringsted, har skiftet navn til Midtsjællands Catering.

Da søstrene Pia Rose Christensen og Danielle Rose overtog selskabslokalerne var de enige om, at det skulle hedde Vestsjællands Catering, fordi de begge er fra Vestsjælland fra henholdsvis Ugerløse og Store Merløse.

Navnet har imidlertid vakt undren her på Midtsjælland, og på opfordring har søstrene nu ændret det til Midtsjællands Catering.

Konceptet er stort set det samme. Cateringfirmaet laver mad til selskaber, møder og konferencer, frokostordninger og take away.

Der er gang i gryder og pander hver dag, for der leveres mad ud af huset alle ugens syv dage. Det er primært klassisk dansk mad med et tvist.

Læs mere i Lokalbladet i næste uge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk