21. august 2019
Politiet snuppede en påvirket bilist med bilen fuld af noget, der lignede remedier fra et indbrud. Foto: Thomas Olsen
Politiet snuppede en påvirket bilist med bilen fuld af noget, der lignede remedier fra et indbrud. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Narkobilist snuppet med koben og mulige tyvekoster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Narkobilist snuppet med koben og mulige tyvekoster
Ringsted - 19. februar 2019 kl. 12:03
Af Ulla Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet standsede og anholdt i går en mand, der både var påvirket af narkotiske stoffer og havde bilen fuld af remedier, der kunne bruges til indbrud.

Et kvarter før natten til tirsdag standsede politiet på Ærtekildevej i Ringsted en personbil, hvis nummerplader var afmeldte hos SKAT og derfor ikke burde være monteret på et køretøj.

Bag rattet i bilen sad en 32-årig mand uden fast bopæl i København. Efter en narkometertest blev han anholdt som mistænkt for narkokørsel i personbilen under påvirkning af både kokain og amfetamin.

Men ikke nok med det. Ved nærmere undersøgelse af hans bil fandt politiet diverse værktøj, der kunne bruges til indbrud, herunder koben og boltsaks.

I bilen var desuden et brændstofkort, som tilhørte en anden end den anholdtes, flere sæt nøgle med nøglevedhæng med navne og firmanavne, legetøj samt en guldmønt i ubrudt emballage. De mange genstande kunne den 32-årige mand ikke redegøre nærmere for. Derfor mistænker politiet ham nu for berigelseskriminalitet.

Den 32-årige, der ikke var i besiddelse af et kørekort, forklarede, at han skulle besøge en bekendt, men da politiet gerne ville vide, hvem det var, fandtes hverken personen eller dennes adresse i virkeligheden.

Der blev udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Den anholdte forblev i politiets varetægt, idet politiet nu forsøger at finde ejerne af de forskellige effekter for at få klarlagt, hvordan den anholdte er kommet i besiddelse af dem.

Når efterforskningen måske har givet politiet flere oplysninger, vil politiet og anklagemyndigheden tage stilling til, om han skal løslades eller fremstilles i et grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk