4. juni 2020
- Det var rigtig vildt, fordi han er vores største idol. På vej derind begyndte jeg også at græde. Af glæde, tror jeg, fortæller Maria om mødet med idolet Christopher.
gallery icon

Se billedserie

- Det var rigtig vildt, fordi han er vores største idol. På vej derind begyndte jeg også at græde. Af glæde, tror jeg, fortæller Maria om mødet med idolet Christopher.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Når jeg kommer hjem skal jeg fortælle ALT om Christopher

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når jeg kommer hjem skal jeg fortælle ALT om Christopher
Opdateret 01. august 2014 kl. 14:04
Ringsted - 31. juli 2014 kl. 21:12
Af Marianne Due
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdagens Ringsted Festival blev en helt særlig dag for 14-årige Camilla Hannemann fra Ll. Skensved og snart 13-årige Maria Martinsen fra København. De to piger er nemlig vilde med Christopher, så de lagde en stribe billeder på Instagram for at deltage i festivalens backstage-konkurrence, hvor præmien var et møde med ham, som alle piger gerne vil møde.

arrow Læs også: Christopher: Man skal prioritere kærlighed

- Vi stod her i køen til autografer, da jeg lige skulle tjekke min Instagram og så så jeg, at vi havde vundet, fortæller Maria begejstret.
- Jeg skreg: "Camila, Camilla - vi har vundet en backstagetur".
- Og så skulle vi lige skrige begge to, inden vi gik rundt for at finde ud af, hvordan vi kom derind, fortæller Maria.

Backstage måtte de to piger lige vente ti minutter mere for Christopher var stadig i gang med at give autografer til den uendelige flok af små og større piger, der stod i kø udenfor. Ude på pladsen var det ikke alle piger, der fik deres ønske om en autograf opfyldt, men det fik Maria og Camilla.

- Det var rigtig vildt, fordi han er vores største idol. På vej derind begyndte jeg også at græde. Af glæde, tror jeg, siger Maria.

Og så var han der. Christopher, og der blev krammet og fotograferet og skrevet autografer på pigernes t-shirt og to helt nye turné-t-shirts.

- Jeg ringede til min gode veninde, der også er stor fan af Christopher. Hun blev både jaloux og glad på mine vegne, go så sagde hun, at jeg skulle fortælle ALTING, når jeg kom hjem, fortæller Maria.

Mødet med stjernen var hurtigt forbi men ikke glæden, og der er en ting mere, de to piger kan fortælle, så veninderne blive rmisundelige.

- Vi spurgte om han ville følge os på Instagram, og det ville han gerne, fortæller Camilla.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk