17. oktober 2019
Det er meget sjovere at møde folk direkte end via Facebook, fortæller Matin Ello, der ikke har lavet et fremstød af denne art for sidste gang. Foto: Hans-Henrik Lærke
Det er meget sjovere at møde folk direkte end via Facebook, fortæller Matin Ello, der ikke har lavet et fremstød af denne art for sidste gang. Foto: Hans-Henrik Lærke
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Med påskeæg gik malermester imod at gemme sig bag skærmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med påskeæg gik malermester imod at gemme sig bag skærmen
Ringsted - 19. april 2019 kl. 16:31
Af Hans-Henrik Lærke
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mod at aflevere et gækkebrev fik børnene et kinderæg med sig fra den lille stand, malermester Martin Ello onsdag eftermiddag betjente ved Rema1000 på Kaserne Allé i Ringsted.

- Der har været omkring 80 børn forbi med et gækkebrev, fortalte Martin Ello, da han havde stået uden for dagligvarebutikken i halvanden times tid onsdag eftermiddag.

-Jeg gør det for at prøve noget andet end at bruge sociale medier. Jeg synes, det her er sjovere end Facebook. Det er meget hyggeligere at møde folk ansigt til ansigt, forklarede malermesteren om sit lille fremstød.

- Det er mere upersonligt på Facebook, her giver jeg et mere direkte førstehåndsindtryk. Det er ikke sidste gang, jeg laver noget i denne stil, forsikrede han.

Voldsom meget væsen af sit firma gjorde han ikke. Firmabilen var parkeret ved siden af, men der var hverken malerpensler eller eksempler på udførte maleropgaver lagt frem.

De børn der ikke havde lavet et gækkebrev hjemmefra kunne klippe et ved standen.

Når det var vekslet til et kinderæg, kunne de efterfølgende skrive deres navn (ikke med prikker) og nummer på en lap papir, der ville indgå i en lodtrækning om tre store kinderæg.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk