24. september 2018
Göhkan Muchu er selv med i køkkenet. Han er uddannet slagter, og ved godt, hvordan en bøf skal steges. 

Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Göhkan Muchu er selv med i køkkenet. Han er uddannet slagter, og ved godt, hvordan en bøf skal steges. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Meatery går ikke på kompromis med kvalitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Meatery går ikke på kompromis med kvalitet
Opdateret 11. juli 2018 kl. 09:28
Ringsted - 11. juli 2018 kl. 09:12
Af Bodil Pinholt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der steges bøffer på livet løs i hjørneejendommen i Sct. Knudsgade, hvor Meatery åbnede for godt en måned siden.

- Der er blevet taget positivt imod os, fortæller indehaver Göhkan Muchu.

Meatery er et steakhouse, hvor kødet naturligvis spiller en vigtig rolle.

- Vi er kendt for vore kødkvaliteter, fortæller Göhkan Muchu, der i forvejen driver en lignende restaurant i Slagelse.

Han har en baggrund som slagter og kender både til faget som detailslagter og fabriksslagter. Han har desuden selv haft slagteri.

Den fædrende arv fornægter sig da heller ikke, for Göhkan Muchus far har haft slagterbutik i Benløse Centret, og er i dag MB Food i Greve.

Göhkan Muchu ved derfor alt om kød.

- Det er en fordel, jeg har, og jeg går ikke på kompromis med kødkvalitet, siger Göhkan Muchu.

Læs mere i Lokalbladet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk