4. august 2021
Badmintonspilleren Matthew Abela glæder sig til OL.
Foto: Per Christensen
Badmintonspilleren Matthew Abela glæder sig til OL. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Matthew Abela klar til OL: Jeg er ikke nervøs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Matthew Abela klar til OL: Jeg er ikke nervøs
Ringsted - 19. juli 2021 kl. 09:17
Af Niels Nedergaard

Det kom som et chok, da Matthew Abela for halvanden måned siden modtog beskeden om, at han var udtaget til OL i Tokyo.

Den 22-årige maltesiske badmintonspiller kom med til den store begivenhed på et afbud, og dermed fik han et wildcard til det, der må siges at være den største bedrift i hans unge karriere som badmintonspiller.

Til daglig spiller Matthew Abela i Ringsted Badmintonklub, mens han også er tilknyttet Badminton Europes talentcenter i Holbæk. Nu er han dog rejst væk fra det danske landskab, og i stedet er han taget en tur til Japan, hvor forberedelserne frem mod OL er i fuld gang.

Matthew Abela er da også spændt på opgave, der venter ham ved OL, men han er samtidig ikke specielt nervøs, fortæller han til DAGBLADET.

- Det går rigtig godt i mine forberedelser. Jeg har trænet meget i de seneste fire dage. Jeg har gode chancer for at vinde den første kamp i gruppen. Jeg føler mig klar, og jeg føler mig godt tilpas og tager det meget roligt, siger Matthew Abela, inden han tilføjer:

- Alt er faktisk godt. Jeg er ikke specielt nervøs lige nu, og jeg glæder mig bare til at spille. Jeg har været hjemme i Malta i de seneste dage og har forberedt mig godt og føler, at jeg har trænet godt, lyder det fra den 22-årige badmintonspiller.

I øjeblikket er Matthew Abela placeret som nummer 312 på verdensranglisten. Han er i alt noteret for 24 sejre i karrieren.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk