3. juni 2020
Christian Buhl Jørgensen har generelt færre kunder på grund af coronakrisen.
Christian Buhl Jørgensen har generelt færre kunder på grund af coronakrisen.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Massiv stigning i antallet af kørende fastfoodkunder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Massiv stigning i antallet af kørende fastfoodkunder
Ringsted - 28. marts 2020 kl. 09:19
Af Nikolaj Kennov Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens alle restauranter og cafeer har lukket for bordservering, har mange i stedet åbnet for takeaway og udbringning. Ringsteds fastfoodrestauranter har altid haft løsningerne, og hos McDonalds har man oplevet en eksplosiv stigning i antallet af kunder i drive in.

- Restauranten i Ringsted oplever en fordobling i antallet af drive in-kunder i forhold til før coronakrisen. Hele den normale restaurantbranche er lukket ned, så der er lige pludselig rigtig meget mad, der skal laves hjemme eller hos os. Takeaway-branchen oplever et boom i disse dage, siger franchise-ejer Christian Buhl Jørgensen, der ikke bare ejer McDonalds Ringsted, men også fire andre McDonalds-restauranter på Sjælland..

Samme melding kommer fra Jesper Nielsen, der ejer Sunset Boulevard i Ringsted og Slagelse.

- Det går godt med vores online og drive in-bestillinger. 80-90 procent af salget kommer nu fra kørende kunder, og vi har fået flyttet halvdelen af vores restaurantgæster over til vores andre muligheder.

Men selvom både McDonald's og Sunset Boulevard oplever flere, der kører indenom drive in for at købe mad, taber de begge stadig penge på grund af coronakrisen.

- Salget er generelt faldet lidt, fordi vi almindeligvis har så mange gående og landsdelsgæster, der lægger vejen forbi, siger Christian Buhl Jørgensen

Og Jesper Nielsen tilføjer:
- Vi har tabt, fordi vores salg er så stort normalt i restauranten, og mange af kunderne var folk i transit fra motorvejen. Nu er vi i højere grad afhængige af lokalbefolkningen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk