21. november 2018
Scantruck er ikke uvant med at byde maskininteresserede på en kigger og en god maskinsnak. Firmaet har sin egen maskinmesse, ScanMek Øst, som i år er i kalenderen fredag den 5. oktober. Pr-foto
gallery icon

Se billedserie

Scantruck er ikke uvant med at byde maskininteresserede på en kigger og en god maskinsnak. Firmaet har sin egen maskinmesse, ScanMek Øst, som i år er i kalenderen fredag den 5. oktober. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Maskinfirmaer indbyder til vejfest og åbent hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Maskinfirmaer indbyder til vejfest og åbent hus
Ringsted - 13. februar 2018 kl. 09:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er lagt op til maskin- og vejfest i det hele store format på Kærup Parkvej i Kærup Erhvervspark i Benløse ved Ringsted fredag den 2. marts fra klokken 10 til 17 og lørdag den 3. marts klokken 9 til 15.

Begge dage byder ikke færre end fem maskinfirmaer på Danmarks formentlig mest koncentrerede maskinvej til åbent hus samtidig. Nicolaisen & Larsen, Mertz, Helms, Hydrema og Scantruck har alle adresse på Kærup Parkvej, som måske rettelig burde hedde Kærup Maskinparkvej. Tilmed ligger de fem firmaer inden for blot 650 meter.

Nu går de fem firmaer for første gang sammen og viser såvel nye som brugte maskiner til entreprenørbranchen, industrien og landbruget samtidig. Det er en gammel Hydrema-tradition, som nu udbygges med, at de andre maskinfirmaer på vejen også går med. Firmaerne tror på, at der vil være en god synergieffekt, når maskininteresserede får mange forskellige maskinmærker at se på.

I stedet for at slås om kundernes opmærksomhed, satser de på sammen at samle dem på Kærup Parkvej.

Alle de fem firmaer byder på lidt godt til de besøgendes ganer. Hovedrollerne overlades dog til de mange maskiner, der står til parade de to dage, samt naturligvis til de mange salgsfolk fra maskinfirmaerne.

Det er godt en halv snes år siden, Hydrema holdt sit første åbent hus-arrangement den første weekend i marts.

- Det har vist sig at være et rigtig godt tidspunkt, hvor både entreprenører og landmænd har tid til at komme og se på maskiner. Vi tog hul på traditionen et par år efter, da vi rykkede ind på Kærup Parkvej, fortæller afdelingsleder Dan Madsen hos Hydrema i en pressemeddelelse.

Hydrema er producent af store entreprenørmaskiner i form af dumpere, rendegravere, hjulgravere og skinnemaskiner.

Scantruck har import og forhandling af Komatsu med både gravemaskiner, gummihjulslæssere, dumpere og dozere.

Nicolaisen & Larsen A/S er eneimportør og forhandler af britiske JCB-maskiner. JCB er producent af maskiner til entreprenør- og landbrugsbranchen, rendegravere og teleskoplæssere.

Mertz har primært sine kunder i landbruget med de store mærker New Holland og Case IH, som suppleres af blandt andre Amazone, Kverneland, Ropa og Greentec. Mertz har tillige forhandling af en række mærker til have- og parksektoren.

Hos Helms TMT-Centret er hovedimporten Schäffer mini- og teleskoplæssere, stærkt suppleret af TYM kompakttraktorer, Komatsu Forest skovmaskiner, CAMS minigravere, BIGAB kroghejsevogne, McHales rundballepressere og wrappere med flere

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk