24. maj 2019
Brandchef roser borgere på Værkevadsvej for en hurtig reaktion, da en 42-årig mand kom i klemme under en bil. Foto: Anne Wandahl
Brandchef roser borgere på Værkevadsvej for en hurtig reaktion, da en 42-årig mand kom i klemme under en bil. Foto: Anne Wandahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand under bil brækkede knogler - hurtige borgere får ros

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand under bil brækkede knogler - hurtige borgere får ros
Ringsted - 07. november 2018 kl. 12:26
Af Anne Wandahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 42-årig mand blev behandlet for mindre knoglebrud, efter at han tirsdag eftermiddag blev ramt af en påkørt bil, så han kom i klemme under den.

arrow Læs også: Mand klemt under bil: Familie og naboer løftede den væk

Udover de mindre knoglebrud skulle han være sluppet med knubs, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

At det trods alt ikke gik værre, kan meget vel have at gøre med, at tililende naboer og familiemedlemmer greb hurtigt ind, da ulykken skete på Værkevadsvej i Kværkeby ved Ringsted omkring klokken 15.

I en indkørsel til et hus på vejen var den 42-årige mand i gang med at lægge brosten, da en 82-årig kvindelig bilist fra Ringsted af uklare årsager ramte en parkeret bil, der blev skubbet ind i indkørslen og landede ovenpå manden.

Midt- og Sydsjællands Brand og Redning i Ringsted blev alarmeret.

- Da jeg nåede frem, stod der 5-6 mænd og havde løftet bilen 5-10 centimeter op i den ene side og sat træ og en sækkevogn under, så manden dermed ikke var helt fastklemt, oplyser beredskabschef og vagthavende indsatsleder Henrik Nilsson til DAGBLADET Ringsted.

Henrik Nilsson roser derfor borgerne for deres indsats.

- Det var fornuftigt gjort af dem. Hvis de ikke havde fået løftet bilen lidt, inden vi kom, havde manden været under pres. Det er rigtig godt, at de fik løftet bilen. Det tog lidt af presset, siger Henrik Nilsson.

Brandholdet skyndte sig at sætte løftepuder under bilen, så den blev løftet cirka 40 centimeter op. Desuden fjernede de et baghjul, og det gav plads nok til, at de kunne trække manden ud under bilens bagende.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk