13. juni 2021
Line Nevers Krabbenhøft er designchef i det Ringsted-baserede sofafirma Sofacompany, som blev grundlagt i 2012 og i dag er tilstede i 11 lande med 24 showrooms. Foto: Kim Rasmussen
Line Nevers Krabbenhøft er designchef i det Ringsted-baserede sofafirma Sofacompany, som blev grundlagt i 2012 og i dag er tilstede i 11 lande med 24 showrooms. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalt firma vinder verdensomspændende designpris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalt firma vinder verdensomspændende designpris
Ringsted - 06. maj 2021 kl. 09:05
Af Nikolaj Kennov Rasmussen

Blandt flere nominerede end nogensinde før har designer Line Nevers Krabbenhøft vundet en Red Dot Award for sofaen Paula, som hun har designet for det Ringsted-baserede sofafirma Sofacompany.

Sofaen løb med prisen i kategorien Product Design 2021, Home and Seating Furniture, skriver firmaet i en pressemeddelelse torsdag morgen.

I designprisens 60-årige historie har der aldrig været så mange deltagere som ved seneste prisuddeling. Mere end 6.500 produkter fra 60 lande har således konkurreret i 41 kategorier.

Sofacompanys Paula-sofa vandt den eftertragtede Red Dot Award i kategorien Product Design 2021, Home and Seating Furniture. Foto: Sofacompany

Prisen tildeles ifølge tyske Red Dot til produkter i et enestående design og en ekstraordinært høj kvalitet, og netop disse to elementer har været omdrejningspunktet for Line Nevers Krabbenhøft i udviklingen af sofaen:

- Paula-sofaen er æstetisk appellerende, uanset hvilken vinkel man ser den fra. Den er en poetisk skulptur, samtidig med at den er en komfortabel retreat-zone, som inviterer til at røre, sidde, flyde eller ligge ned. Vi er naturligvis meget ydmyge over at vinde en Red Dot foran så mange andre smukke produkter i kategorien, siger Line Nevers Krabbenhøft, Head of Design, Sofacompany, i pressemeddelelsen.

Ros til Paula

Også fra Red Dot-komitéen får Paula rosende ord med på vejen:

- Sofaen inviterer til opmærksomhed og gør den til et naturligt omdrejningspunkt i ethvert hjem. Den er samtidig meget komfortabel, lyder det i dommernes motivation bag prisen.

Sofacompany blev grundlagt i 2012 af ægteparret Cathrine og Christian Rudolph og er i dag tilstede i 11 lande med 24 showrooms.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk