14. juli 2020
De glade vindere hos damerne er fra venstre: Janne Sørensen, Merete Møller og Hanne Knudsen. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

De glade vindere hos damerne er fra venstre: Janne Sørensen, Merete Møller og Hanne Knudsen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale krolfmestre er kåret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale krolfmestre er kåret
Ringsted - 25. august 2019 kl. 08:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ialt 53 deltagere fra de tre DAI-krolfklubber i Ringsted Kommune har deltaget i kampen om at vinde Ringsted Mesterskabet i Krolf 2019.

Krolf er et mix af golf og kroket. Der spilles til 12 huller, og målet er at få krolfkuglen i hul på færrest mulige slag.

Årets mesterskab blev afgjort over tre dage. Først blev der spillet i Ringsted ved Klostermarkskirken, hvor der blev spillet to runder på to forskellige baner, og en runde blev spillet i Benløse ved Benløse Stadion. Onsdag blev de sidste to runder spillet i Vetterslev-Høm, hvor vinderne blev fundet og kåret.

Vinder hos damerne blev Merete Møller, Ringsted, med 226 slag foran Janne Sørensen, Benløse, som brugte 230 slag på de seks runder. Nummer 3 blev Hanne Knudsen med 235 slag.

Hos herrerne var der meget tæt løb, og også her blev der fundet en ny Ringsted-mester. Det blev Erik Olsen, Benløse, med 209 slag foran de seneste to års vinder Erly Pedersen, Ringsted, som brugte 211 slag. Kun et slag derefter kom Arne Sørensen, Benløse på trediepladsen med 212 slag.

Krolf er populært blandt seniorer i Ringsted Kommune, og medlemsantallet i de tre klubber er nu tæt på 140. Udover det sportslige lægges der vægt på det sociale, og man får frisk luft og lidt motion.

Hvis man har lyst til at prøve krolfspillet, kan man gratis møde op til et prøvespil om tirsdagen kl. 14 ved Benløse Stadion på Præstevej, om onsdagen kl. 13,30 i Vetterslev-Høm ved stadion på Englerupvej og om torsdagen i Ringsted ved Klostermarkskirken på Ahorn Alle kl. 13.30.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk