28. maj 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale LA'ere efter afhop: Vi står sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale LA'ere efter afhop: Vi står sammen
Ringsted - 07. november 2019 kl. 15:37
Af Nikolaj Kennov Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hverken lokalformand eller fhv. spidskandidat for Liberal Alliance i Ringsted melder sig ud af Liberal Alliance, efter det liberale parti er blevet yderligere svækket af Simon Emil Ammitzbøl-Bille og Christina Egelunds afhop og nye socialliberale parti Fremad.

- Vi liberale i Ringsted står sammen og bliver i partiet, men jeg glæder mig over, at vi vist langt om længe har fået gjort hovedrent, så vi kan begynde på en frisk, siger Henrik Thomsen, der var spidskandidat for Liberal Alliance i Ringsted under kommunal- og regionsrådsvalget i 2017.

Formand for afdelingen i Ringsted hilser det nye parti velkommen, men har ikke foreløbigt hørt om lokalmedlemmer, der har meldt sig ud for at gå ind i det.

- Selvom medierne gerne vil tegne et billede af os som et svækket parti, har vi faktisk medlemsfremgang både landsdækkende og her i Ringsted, så det tager jeg som et positivt tegn, siger Hans Henrik Bang, der har været lokalformand for Liberal Alliance Ringsted siden 2013.

- Partiet består i Ringsted, og det endda ved godt mod.

Liberal Alliance havde i 2018 3500 medlemmer, men gik fra 13 til 4 mandater efter årets folketingsvalg.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk