20. juni 2021
Kjeld Kampp Rasmusssen (tv.) og Kai Brorson (th.) håber på opbakning til en el-delebil blandt borgerne i Ørslev og omegn. Foto: Jakob Fønss
gallery icon

Se billedserie

Kjeld Kampp Rasmusssen (tv.) og Kai Brorson (th.) håber på opbakning til en el-delebil blandt borgerne i Ørslev og omegn. Foto: Jakob Fønss
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Landsby vil gerne have en el-delebil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Landsby vil gerne have en el-delebil
Ringsted - 18. maj 2021 kl. 09:32
Af Jakob Fønss

Der er fuld fart på ideerne blandt de frivillige ildsjæle i Ørslev Landsbylaug. Efter weekendens officielle indvielse af de to ladestandere til elbiler ved Ørslev Kulturhus på Terslevvej 71 skal næste ide realiseres.

- Vi kunne godt tænke os at få en eldelebil til landsbyen. Derfor har vi taget kontakt til tre forskellige firmaer for at få afklaret, hvad der skal til, for at det kan lykkes, siger tovholder på projektet Kai Brorson.

Han kunne godt selv være interesseret i at deltage i ordningen, som han tænker kan lanceres som landsbybilen.

- Jeg kører rundt i en gammel bil, og derfor kunne det godt være en måde for mig at få mit kørselsbehov dækket, hvis der samtidig fortsat er den nuværende offentlige transport til og fra vores landsby, siger han.

I første omgang ønsker landsbylavet at finde ud af hvor mange borgere, som kunne være interesseret i at deltage i ordningen.

- Ud fra vores foreløbige beregninger ser det ud til, at der skal være omkring 15 tilmeldte til projekt delebil, hvis det skal kunne løbe rundt, supplerer formand for Ørslev Landsbylaug Kjeld Kampp Rasmussen.

Den ønskede deleordning er ikke kun et tilbud til Ørslevs borgere.

- Vi vil gerne brede tilbuddet ud, så det også er en mulighed for borgere i vores nabobyer Nordrup, Sneslev, Terslev, Gørslev og Farendløse, siger Kai Brorson.

Han tænker, at tilbuddet både kan henvende sig til pensionister, som gerne vil spare lidt penge, og til familier, der nogle gange kan have behov for at benytte en ekstra bil.

Hvis man er interesseret i at høre mere om deleordningen, kan man kontakte Kai Brorson på telefon 53 38 08 36.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk