13. december 2019
Foto: THOMAS OLSEN
Foto: THOMAS OLSEN
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvinde bestjålet i sin opgang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvinde bestjålet i sin opgang
Opdateret 18. juli 2019 kl. 11:00
Ringsted - 18. juli 2019 kl. 10:58
Af Anders Petri
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 73-årig kvinde fra Ringsted blev onsdag eftermiddag udsat for et tricktyveri i opgangen til sin lejlighed på Søndre Parkvej i Ringsted. Kvinden havde været ude at handle i SuperBrugsen på Nørretorv, da to mænd passede hende op i opgangen.

De to bevægede sig rundt om kvinden, puffede ind i hende og talte til hende på et fremmedsprog, hvilket forvirrede den 73-årige, da de samtidig viste hende et stykke papir med en adresse på. De to mænd stod helt tæt på af kvinden, der pludselig opdagede, at hendes pung var væk.

En af de to mænd havde den liggende på armen og hun bad om at få den igen. De to mænd forlod opgangen og kørte derfra i en lille rød personbil. Derefter opdagede kvinden, at hendes dankort var væk fra pungen. Hun skyndte sig at spærre kortet, men da var der allerede hævet 140 kroner på det.

Politiet fandt frem til, at de to mænd havde stået bag kvinden i supermarkedet og sandsynligvis afluret pinkoden til dankortet her. Derefter har du fulgt efter hende til opgangen på Søndre Parkvej for netop at franarre hende dankortet.

Den ene mand beskrives som 25-30 år gammel, mellem 175 og 180 centimeter høj og ikke etnisk dansk af udseende. Han er kraftig af bygning med sort, kort hår og skæg, og han var iført en langærmet, sort trøje, blå cowboyshorts, en sort kasket og blå sko.

Den anden mand var ligeledes ikke etnisk dansk af udseende, også mellem 25 og 30 år gammel og mellem 170 og 180 centimeter høj. Han havde ligeledes kort sort hår, men han havde et markant skæg om munden. Han var iført blå cowboybukser, en kasket, en sort, langærmet trøje samt sorte tennissko.

Har du set de to mænd ved Nørretorv omkring klokken 13.00 eller ved boligblokkene på Søndre Parkvej omkring klokken to, og har du yderligere oplysninger om de to, hører politiet gerne fra dig på telefon 114.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk