22. oktober 2021
Det er de små, sorte plastikkugler, man kan se i bunden af billedet, man ikke ønsker bliver spredt. Foto: Cecilie Hänsch
Det er de små, sorte plastikkugler, man kan se i bunden af billedet, man ikke ønsker bliver spredt. Foto: Cecilie Hänsch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunstgræsbane afslører uenighed mellem udvalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunstgræsbane afslører uenighed mellem udvalg
Opdateret 05. maj 2019 kl. 08:28
Ringsted - 05. maj 2019 kl. 07:32
Af Anders Petri

Mest af alt var det pengene, der afgjorde, hvordan Plan- og Boligudvalget foreslår den nye kunstgræsbane til Benløse IF skal se ud. Og pengene afgjorde, at det bliver en såkaldt SBR-bane, hvor fyldet mellem de kunstige græsstrå udgøres af gamle bildæk, der er kværnet til helt små kugler.

Det var det økonomisk mindste onde af fire, der alle gjorde kunstgræsbanen væsentlig dyrere, end budgettet tillader.

- Vi har ikke nogen penge nogle steder, vi kan tage af. Kassen er tom. Vi er nødt til at begrænse ambitionerne. Vi så gerne at kunstgræsbanen bliver anlagt i år, som Benløse IF er blevet lovet, siger Timo Jensen (V), der er medlem af Plan- og Boligudvalget.

Sammen med Line Lynnerup (V), Daniel Nørhave (O) og Lars Tegl Rasmussen (R) havde han et flertal for netop at vælge den billigste løsning.

Udvalgets tre resterende medlemmer, Per Flor og Lisbeth Andersen fra Socialdemokratiet og Henrik Kjær fra Enhedslisten, stemte imod med ønsket om at vælge den mest miljørigtige løsning.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk