6. december 2020
Det udløste furore blandt mange borgere i Ringsted, da det i første omgang ikke var tilladt at opstille en pølsevogn på Torvet i Ringsted.
gallery icon

Se billedserie

Det udløste furore blandt mange borgere i Ringsted, da det i første omgang ikke var tilladt at opstille en pølsevogn på Torvet i Ringsted.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kritik af nye torveregler: Pølsevogne kan skade caféliv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kritik af nye torveregler: Pølsevogne kan skade caféliv
Ringsted - 21. december 2019 kl. 05:52
Af Ulla Jensen

Det skal være nemt og enkelt at skabe liv på Torvet i Ringsted. Det er devisen bag et nyt sæt torveregler, der fjerner nogle af de snærende begrænsninger, der tidligere har været for brug af stadepladser midt i byen.

Det var for eksempel tvivl om tolkning af vedtægterne, der gjorde, at indehaveren af pølsevognen »Baghusets Pølser« Kenneth Edelmann tidligere i år først fik tilladelse til at opsætte en pølsevogn og siden under stor offentlig bevågenhed fik den frataget igen.

Til sidst måtte sagen behandles politisk.

Men de nye regler møder kritik fra politisk hold. Socialdemokratiets Benny Christensen frygter, at Torvet kan blive hjemsted for flere stadepladser med servering af mad.

Det vil efter hans opfattelse skade det blomstrende caféliv, der er opstået i Ringsted. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

- Jeg stemte imod de nye regler, fordi der nu kan være servering af mad på Torvet. Det, synes jeg, skal være på den del, der ligger foran den gamle postgård.

- Med de nye regler kan man sætte fem pølsevogne op med salg af burgere og pommes frites, som caféerne også sælger, og det, synes jeg, er synd. Nu har vi fået de caféer, og en ny er på vej, og jeg synes, de skal bevares, siger Benny Christensen.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk