16. oktober 2019
Områdeleder på ZBC Poul Erik Rasmussen viste rundt på ZBC?s splinternye konditorskole, da folketingsmedlem Jacob Mark (SF) kom på besøg onsdag. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Områdeleder på ZBC Poul Erik Rasmussen viste rundt på ZBC?s splinternye konditorskole, da folketingsmedlem Jacob Mark (SF) kom på besøg onsdag. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konditorskolen fik besøg fra Christiansborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konditorskolen fik besøg fra Christiansborg
Ringsted - 09. november 2017 kl. 16:02
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lækre fjernsynsskærme på væggene, rullende møbler og glas mellem de forskellige undervisningslokaler, der skal sikre sammenhæng mellem teori og praksis. Konditorskolen i Ringsted har fået sig et gedigent løft, efter der blev investeret 30 millioner kroner i nye lokaler og maskiner.

arrow Læs også: Finansminister bakker op om Hvidesten i slutspurten

Det er godt et halvt år siden, at konditorskolen genåbnede med de nye faciliteter. Og de nye lokaler fik områdeleder på ZBC Poul Erik Rasmussen mulighed for at vise frem, da folketingsmedlem og SF's uddannelses- og undervisningsordfører Jacob Mark (SF) besøgte konditorskolen sammen med de to lokale byrådskandidater Britta Nielsen (SF) og Mette Vallentin (SF).

- Jeg håber, at det her kan være med til at give erhvervsuddannelserne et løft, og at ZBC kan blive first mover på området, sagde Poul Erik Rasmussen under besøget. Han håber, at andre erhvervsuddannelser vil kunne lade sig inspirere af konditorskolens flere nye tiltag.

- Jeg har tænkt meget på, hvordan undervisningsmiljøet skal være. For eksempel er der ikke noget gangareal mellem undervisningslokalerne, der til gengæld har glasvægge, så teori og praksis smelter sammen, forklarede Poul Erik Rasmussen, der har tegnet det nye konditori.

Han kunne også fortælle, at der er blevet investeret i IT-udstyr for langt over 1,5 millioner kroner. Og med det nye udstyr er det pludselig blevet muligt at bruge YouTube inde ved bageovnene - ligesom Poul Erik Rasmussen har fået mulighed for at ringe til en specialist i Odense, der kan undervise eleverne live, da der hænger flere store fjernsynsskærme på væggene i konditoriet.

Konditorskolen forsøger desuden som endnu et tiltag at invitere erhvervslivet ind i sine nye lokaler. Således har eleverne og lærerne på konditorskolen haft besøg af Belgisk Chokolade, Odense Marcipan og andre virksomheder, der er kommet til Ringsted for at lære fra sig.

arrow Flot fremmøde til den sidste valgduel
20. november 2017 kl. 14:50 Opdateret: kl. 15:12
arrow Mulig videoovervågning i Nørregade
16. november 2017 kl. 14:55 Opdateret: kl. 14:56
arrow Mette Frederiksen delte roser ud ved stationen
16. november 2017 kl. 14:55 Opdateret: kl. 14:56

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk