18. januar 2020
Ringsted Kommune har i forvejen fokus på Haslevvej, da man i øjeblikket arbejder på en cykelsti, som munder ud i Haslevvej. Foto: Anders Ole Olsen
Ringsted Kommune har i forvejen fokus på Haslevvej, da man i øjeblikket arbejder på en cykelsti, som munder ud i Haslevvej. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommune følger op på dødsulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommune følger op på dødsulykke
Ringsted - 27. november 2018 kl. 15:57
Af Ulla Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ringsted Kommune agter at holde møde om Haslevvej, så snart politiet er færdige med at undersøge sagen omkring den trafikulykke, der lørdag kostede en 69-årig mand livet på Haslevvej ved Sneslev.

arrow Læs også: Påvirket under dødsulykke: Her er dommen

Det oplyser leder af Byg og Anlæg i Ringsted Kommune Lasse Nedergaard til DAGBLADET Ringsted.

- I forbindelse med uheld samarbejder vi med politiet. Så når de er færdige med sagen holder vi et møde med Vejdirektoratet og politiet for, at vi med hjælp fra politiet kan fastslå årsagen til uheldet. Vi vil for eksempel gerne vide om, det er noget vejteknisk, så det kan blive udbedret, eller om det er et tilfælde, hvor en person har kørt uagtsomt, siger Lasse Nedergaard.

Han tilføjer, at der endnu ikke er fastlagt en dato for mødet, men at man allerede har haft den første dialog med politiet.

- Vi er super interesseret i at få politiets vurdering af, om vejforholdene er med til at forårsage ulykker, og hvis det er tilfældet eventuelt tage det med i budgetønskerne næste år, hvis der skal gøres noget, eller i hvert fald for at have mulighed for at rejse en sag, siger Lasse Nedergaard.

Politiet har sigtet en 43-årig mand for spirituskørsel, kørsel uden kørekørekort og formelt set uagtsomt manddrab. De foreløbige tekniske undersøgelser har imidlertid ikke med sikkerhed kunnet fastslå omstændighederne omkring ulykken.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk