23. maj 2019
Lis og Bjarne Andersen har mange stamkunder, som det bliver vemodigt at sige farvel og tak til. Foto: Jakob Fønss
Lis og Bjarne Andersen har mange stamkunder, som det bliver vemodigt at sige farvel og tak til. Foto: Jakob Fønss
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Købmand siger farvel og tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Købmand siger farvel og tak
Opdateret 13. oktober 2017 kl. 14:20
Ringsted - 13. oktober 2017 kl. 14:16
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ægteparret Lis og Bjarne Andersen fra Benløse har arbejdet tæt sammen, siden de åbnede Rema 1000 i Jyllandsgade i Ringsted i efteråret 2009. Men nu er det snart slut.

arrow Læs også: Ny købmand i Rema 1000

Tirsdag den 24. oktober har købmand Bjarne Andersen og hans kone Lis sidste arbejdsdag i Rema 1000 på Kaserne Alle i Ringsted. En butik som parret overtog i oktober 2013.

- Vi har altid stræbt efter at have en høj standard i vores butik, og det har krævet rigtig mange arbejdstimer. Vi kan ikke bare sige, at nu drosler vi lidt ned. Det er enten eller for os, og da vi godt kan begynde at mærke på vores kroppe, at vi har arbejdet hårdt i mange år, er det blevet tid til at trappe lidt ned og få en 37 timers arbejdsuge, forklarer 59-årige Bjarne Andersen.

Derfor har han valgt at skifte til et arbejde som almindelig medarbejder i Rema 1000 i Haslev fra 1. november, mens Lis Andersen endnu ikke har fundet sig et nyt job.

- I første omgang skal jeg lige holde lidt fri, og så glæder jeg mig til, at jeg får tid til at pynte op til jul i år. Jeg kunne også godt tænke mig at invitere mine børn og børnebørn til juleaften i år. Det har vi ikke haft tid og overskud til i de sidste mange år, forklarer Lis Andersen.

Den populære Rema 1000 på Kaserne Alle bliver overtaget af Kasper Madsen, der senest har arbejdet i Rema 1000 i Sakskøbing. Han er dog bosat i Ringsted og har tidligere arbejdet i Rema 1000 i Benløse.

- Vi er glade for, at det er en, vi kender, der skal overtage butikken og vores dygtige medarbejdere, siger Bjarne Andersen.

De trofaste kunder har mulighed for at kigge forbi butikken til en farvel og tak reception tirsdag den 24. oktober klokken 15.00-17.30. Her vil der blive serveret en kop kaffe og et glas vin.

Butikken er lukket 25. oktober, da der skal gøres status i forbindelse med købmandsskiftet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk