4. april 2020
Klaus Riis er klar til at dyste med andre stærke mænd.
gallery icon

Se billedserie

Klaus Riis er klar til at dyste med andre stærke mænd.
Foto: Kristian Buchmann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klaus Riis udfordrer de stærke mænd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klaus Riis udfordrer de stærke mænd
Opdateret 21. juni 2009 kl. 18:55
Ringsted - 19. juni 2009 kl. 13:17
Af David Arnholm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Ringsted: Når plænen foran Sct. Bendts Kirke i Ringsted 27. juni bliver fyldt med kraftkarle, der vil dyste om titlen som Danmarks stærkeste mand, vil der være lokal deltagelse. Det har der været før, for Nikolai Hansen fra Sandby har flere gange forsøgt at slå mesteren over dem alle, René Minkwitz, der har vundet de seneste ni år.

Nikolaj stiller selvfølgelig op igen i år, men der bliver endnu en lokal deltager i konkurrencen. Klaus Riis er nemlig for nylig flyttet fra Mors til Ringsted, og han stiller både op til Danmarks stærkeste mand og til DM i bodybuilding, der også holdes i Ringsted - det er i begyndelsen af september.

Klaus Riis er ikke hvem som helst - han er nemlig søn af Asbjørn Riis, som er en af Danmarks mest kendte stærke mænd. Det er ham, man for tiden kan se i en tv-reklame for rugbrød, og han driver et motionscenter på over 1000 kvadratmeter.

Det med at være stærk mand er altså ikke noget, 21-årige Klaus har fra fremmede. Han var ikke mere end otte år, da han begyndte at løfte vægte, og fra han var 13, har han trænet regelmæssigt i motionscenter.

- Jeg har altid løftet ting, konstaterer han og tilføjer, at han godt kan lide det.

Og begejstringen for træningen giver resultater. I år blev han for eksempel nummer to ved stærk mands-konkurrencen Mors Viking, og han har medvirket i masser af bodybuilding-magasiner.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk