28. februar 2020
De tre venner, der har grundlagt det nye tøjbrand »Forét« er Mark Mommsen til venstre, Jesper Finderup i midten og Jeppe Meier til højre.
gallery icon

Se billedserie

De tre venner, der har grundlagt det nye tøjbrand »Forét« er Mark Mommsen til venstre, Jesper Finderup i midten og Jeppe Meier til højre.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendisserne går i nyt tøj skabt af unge fra Ringsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendisserne går i nyt tøj skabt af unge fra Ringsted

Festival: Tre venner står bag det nye tøjbrand »forét«, som de kendte foretrækker.

Opdateret 02. august 2014 kl. 16:28
Ringsted - 01. august 2014 kl. 16:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tre venner står bag Det nye tøjbrand »forét«, som de kendte foretrækker.

Ringsted: To barndomsvenner fra Ringsted og en tredje kammerat har skabt det nye tøjbrand »Forét«, der blev lanceret i januar, og kendisser som sangeren Christopher har taget det nye brand til sig. Det er stærk markedsføring, når billeder af de kendte iført »Forét« bliver delt på de sociale medier - for eksempel som da Christopher torsdag skrev autografer på Ringsted Festival iført en hvid T-shirt fra det nye brand.

- Jeg har længe haft en drøm om at starte mit eget firma, og det måtte gerne være med tøj, da min store passion og interesse er inden for mode og livsstil, fortæller Jesper Finderup.

»Forét« er det franske ord for skov, der grafisk er blevet peppet op med en »accent aigu«, den lille streg over e'et. Og de tre unge, der alle er i 20'erne, har lanceret en gennemført markedsføring gennem »storytelling« om kærlighed til naturen, erindringsglimt fra de nordiske skove og netværk på de sociale medier, hvor kendisser bliver ambassadører for »Forét«.

arrow Læs også: 10 års arbejde med festival kulminerede i år
Tidløst og autentisk

- Jeg slog mig sammen med en af mine bedste venner helt tilbage fra barndommen, Jeppe. I forbindelse med en drukaften med nogle fra studiet, hvor jeg havde taget Jeppe med, endte det med, at Mark, en god ven fra studiet, også røg med på idéen, og fra januar begyndte vi at tage det seriøst, fortæller Jesper Finderup, om hvordan det hele begyndte.

Idéen om at skabe et tidløst tøjbrand, der ikke følger modestrømmene, er nu gjort til virkelighed sammen med Jepper Meier og Mark Mommsen.

- Vi ville skabe et tidløst og autentisk design, der er inspireret af de nordiske skove og hylder naturen. Alle vores modeller har for eksempel navne efter nordiske træsorter, fortæller Jesper Finderup.

- Jeppe og jeg havde allerede navn og logo på plads. Logoet havde jeg fået en tidligere kollega, som er grafiker, til at sætte op for os, og efter to ugers intensiv søgning fandt vi frem til vores leverandør i Tyrkiet. En anden tidligere kollega hjalp med at få skabt pasformen, og vi satte derefter første kollektion i gang, siger iværksætteren.

Den første kollektion består af T-shirts, sweatshirts, kasketter, langærmede T-shirts og undertrøjer. Den var primært tiltænkt herrer, men det ville pigerne ikke være med til, så nu er modellen »unisex«. Næste kollektion, der ventes klar til oktober, bliver i økologisk bomuld, så storytellingen om at tage godt vare på naturen også gennemføres i valg af bæredygtige materialer.

På Instagram

Et vigtigt led i de tre unges markedsføring har været at få de kendte til at være ambassadører for det nye brand ved at gå med »Forét«, og i de seneste måneder er ikke bare Christopher, men også sangerne Rasmus Walther og Freja Kirk blevet spottet i en »Forét«. Det samme er komikeren Ruben Søltoft, tv-værten Mikkel Kryger og skuespiller Thomas Ernst. Senest tog Christopher en af de nye T-shirts på, da der skulle skrives autografer på Ringsted Festival.

- Det blev jeg meget glad for og stolt over at høre, siger Jesper Finderup, der fik nyheden af sin far, som var på festivalen.

Og kort efter havde Jesper Finderup fundet et fanbillede af Christopher på Instagram, og det blev straks delt på »Foréts« Facebook-side.

due

arrow Video: Så er festen slut
03. august 2014 kl. 14:31 Opdateret: kl. 14:11
arrow Video: Kings of Rock på Ringsted Festival
03. august 2014 kl. 14:28 Opdateret: kl. 14:31
arrow Video: Herlig lørdag på Ringsted Festival
03. august 2014 kl. 13:15 Opdateret: kl. 13:31

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk