15. juni 2021
Andreas Karlsen (th.) er nu ene om at præsentere Konservative ideer og holdninger i byrådet. Her ses han sammen med byrådskollega Henrik Kjær (EL) og borgmester Henrik Hvidesten (V).
Andreas Karlsen (th.) er nu ene om at præsentere Konservative ideer og holdninger i byrådet. Her ses han sammen med byrådskollega Henrik Kjær (EL) og borgmester Henrik Hvidesten (V).
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Karlsen: Det er super ærgerligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karlsen: Det er super ærgerligt
Ringsted - 06. november 2019 kl. 11:11
Af Jakob Fønss

Først i morges fik Konservatives nu eneste tilbageværende medlem af byrådet i Ringsted besked om Finn Andersens udmelding af partiet.

arrow Læs også: Kristendemokraterne får sit første byrådsmedlem på Sjælland

- Det var en overraskelse for mig, og det er super ærgerligt, at Finn ikke har følt sig repræsenteret i partiet. Jeg respekterer hans beslutning og ønsker ham held og lykke, siger Andreas Karlsen.

Han kan nu se frem til en ekstra arbejdsbyrde, fordi han ikke længere har kolleger, som han kan fordele opgaverne med.

- Heldigvis har jeg en stærk bestyrelse og nogle stærke faggrupper bag mig, men der er ikke tvivl om, at det bliver en hård tid, fordi jeg også skal passe mit studie ved siden af. Jeg har dog tænkt mig at kæmpe for det og gøre mit bedste, så jeg fortsat kan få sat Konservative aftryk i det politiske arbejde i Ringsted Kommune, siger Andreas Karlsen.

Han kan ikke finde ting, som han kunne have gjort anderledes for at have forhindret, at Konservative er gået fra tre til et medlem af kommunalbestyrelsen, siden partiets fremragende valgresultat i 2017.

- Det er min opfattelse, at Finn og jeg har været enige om det meste, og vi har løbende lyttet til hinandens ideer og argumenter. Men det er selvfølgelig aldrig sjovt at gå fra tre byrådsmedlemmer til et på så kort tid. Paradoksalt nok har vi sideløbende fordoblet medlemstallet i vores lokale partiforening, og allerede i morgen har vi et socialt arrangement med 30 tilmeldte. Generelt oplever jeg også opbakning til vores førte politik, påpeger Andreas Karlsen.

arrow Byrådsmedlem forlader Konservative
06. november 2019 kl. 07:06 Opdateret: kl. 07:06
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk