26. februar 2021
TMS Ringsteds ungdoms- og breddeafdeling fik Trelleborg Fondens idrætspris 2020. TMS var repræsenteret af næstformand i ungdomsafdelingen Jan Berner Rømer (tv.) og formand Ole Andersen. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

TMS Ringsteds ungdoms- og breddeafdeling fik Trelleborg Fondens idrætspris 2020. TMS var repræsenteret af næstformand i ungdomsafdelingen Jan Berner Rømer (tv.) og formand Ole Andersen. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indstil kandidater til kultur- og idrætspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indstil kandidater til kultur- og idrætspris
Ringsted - 21. februar 2021 kl. 06:33
Af Jakob Fønss

Frem til 1. marts kan alle interesserede indstille kandidater til årets hulturpris og årets idrætspris i Ringsted Kommune.

Indstillinger skal sendes via mail eller brev til Sydbank i Ringsted og herefter vil to udvælgelseskomiteer vælge en vinder i hver kategori.

Vinderen i hver kategori får overrakt 25.000 kroner ved Foreningernes Gallaaften, som Ringsted Kommune håber at kunne holde i Ringsted Kongrescenter til oktober.

Hvis coronavirus fortsat driller til den tid, kan arrangementet blive holdt i mindre målestok.

Kulturel udmærkelse
Til kulturprisen kan man indstille en person, gruppe eller forening, som med en stor indsats har gjort noget ekstra for kulturen i Ringsted Kommune.

Der kan desuden indstilles et kulturelt forbillede, som inspirerer sine omgivelser, eller en person, gruppe eller forening, som har været med til at sætte Ringsted på det nationale kulturelle landkort.

Indstillingen skal indeholde navn og adresse på den nominerede og navn, adresse, telefonnummer og e-mail på indstilleren.

Den skal sendes til hetn@sydbank.dk eller sendes med post til Sydbank, Tinggade 8, 4100 Ringsted, mrk. Kulturpris.

Udvælgelseskomiteen består af Marius Byriel fra Ringsted Kongrescenter, Bente Johannessen fra Sjællandske Medier og Henrik Tesgaard Nielsen fra Sydbank.

Idrætspris
Idrætsprisen kan gives til en idrætsforening, som har gjort sig bemærket i årets løb.

Det kan være i form af et godt sportsligt resultat eller en positiv ændring i foreningens udvikling eksempelvis i form af medlemstilgang eller indførelse af nye populære aktiviteter.

Udvælgelseskomiteen består af Flemming Beck Christensen, Ringsted Kommune, Per Svendson, Ringsted Idrætsunion, Jakob Fønss, Dagbladet og Henrik Tesgaard Nielsen fra Sydbank.

Indstillingen skal indeholde samme personlige oplysninger som kulturprisen.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk