17. oktober 2019
Togpassagerer fra Ringsted skal med togbus hele påsken. Men fra onsdag er de værste trængsler ovre, og vil være et ekstra hurtigtog med kurs mod København. Foto: Anders Ole Olsen
Togpassagerer fra Ringsted skal med togbus hele påsken. Men fra onsdag er de værste trængsler ovre, og vil være et ekstra hurtigtog med kurs mod København. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hurtigtog får nyt stop i Ringsted efter påske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hurtigtog får nyt stop i Ringsted efter påske
Ringsted - 17. april 2019 kl. 21:23
Af Ulla Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der venter pendlere fra Ringsted en glædelig overraskelse efter påske.

Fra onsdag den 24. april er de værste trængsler omkring sporarbejdet slut, og da vil der være en ny ekstra afgang med hurtigtog mod København.

Det er hurtigtoget mellem Næstved og København, der får stop i Ringsted. Rejsen til København vil vare nogenlunde lige så lang tid som, hvis man rejser med InterCity-tog. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

- Når vi åbner Ringsted-Køge-banen, skal toget alligevel den vej rundt. I forbindelse med den manøvre kan vi lige så godt lade hurtigtoget mellem Næstved og København stoppe i Ringsted. Det giver rigtigt gode muligheder for kunder Ringsted, som i stigende grad benytter toget, siger informationschef i DSB Tony Bispeskov.

Har man planer om at tage toget til påskefrokost i helligdagene, skal man dog beregne ekstra rejsetid.

Der vil være fuldt stop for togtrafik gennem Ringsted Station i påsken, hvor den helt store finale for sporarbejdet omkring stationen skal foregå.

Ringsted-passagerer skal således hoppe på en togbus, uanset hvilken retning de skal i.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk