28. oktober 2020
Visualisering af projektet på Roskildevej, hvor der skal separakloakeres, laves skybrudssikring og trafiksaneres. Foto: Ringsted Kommune
Visualisering af projektet på Roskildevej, hvor der skal separakloakeres, laves skybrudssikring og trafiksaneres. Foto: Ringsted Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hør om planerne for ny klimavej på borgermøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hør om planerne for ny klimavej på borgermøde
Ringsted - 15. oktober 2020 kl. 16:57

Ringsted Kommune og Ringsted Forsyning er fælles om et projekt på Roskildevej, hvor der blandt andet skal separatkloakeres, laves skybrudssikring og trafiksaneres, så hastigheden sættes ned og vejen gøres grønnere.

Derfor inviteres naboer og andre interesserede til åbent telt onsdag 28. oktober klokken 14-18 på Kobbervej 5 i Benløse, hvor man kan høre mere om planerne.

Til åbent telt er der mulighed for at tale med fagpersoner inden for trafik, separatkloakering, klimatilpasning og landskabsarkitektur.

Åbent telt gennemføres med overholdelse af sundhedsmyndighedernes anbefalinger, og på mødet vil der være krav om mundbind eller visir. Der vil være sprit på bordene i teltet.

Ringsted Kommune og Ringsted Forsyning henstiller til, at de fremmødte følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer med hensyn til afstand med videre.

Første spadestik

Projektet dækker Roskildevej fra Holbækvej og til Præstevej. Ifølge den foreløbige tidsplan regner Ringsted Kommune og Ringsted Forsyning med at tage de første spadestik til projektet i sommeren 2021.

- Vi kan ikke samles, som vi normalt gør i denne tid, og derfor holder vi et åbent telt, hvor naboer og andre interesserede kan høre mere om de foreløbige planer for, hvordan Roskildevej vil se ud i fremtiden. Jeg håber, at naboerne vil benytte muligheden for at få en snak med os og få mere information om projektet, siger Klaus Møller Bjerregaard, trafikingeniør i Ringsted Kommune, i en pressemeddelelse.

Projektet skal efter borgermødet detailprojekteres og sendes i udbud.

Interesserede kan også følge med i projektet på Ringsted Kommunes hjemmeside www.ringsted.dk/roskildevej.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk