24. oktober 2019
Heinrich Risum Jensen har lært de store børn i SFO2 at spille poker. Her er det Amanda Mærsk Rink fra 6. og Malcolm Geiger Rind fra 5. klasse, der  giver ham kamp til stregen. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Heinrich Risum Jensen har lært de store børn i SFO2 at spille poker. Her er det Amanda Mærsk Rink fra 6. og Malcolm Geiger Rind fra 5. klasse, der giver ham kamp til stregen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Heinrich er værdsat af børn og kolleger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Heinrich er værdsat af børn og kolleger
Ringsted - 21. april 2019 kl. 11:49
Af Hans-Henrik Lærke
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med engagement, ansvar og jysk rolighed har Heinrich Risum Jensen gået til opgaverne som pædagogmedhjælper på Søholmskolen i Jystrup nord for Ringsted. Det har alle omkring ham nydt godt af.

arrow Læs også: Dygtig medarbejder skal hyldes på Christiansborg

- Det stod hurtigt klart for mig, at Heinrich er med alle vegne både i skole og i sfo. I skolen søger han undervisningsopgaver og har længe haft flere idrætshold. I sfo'en er han også en medarbejder med mange kasketter. Han er en del af SFO1-teamet, hvor han ofte er en af dem, der går i gymnastiksalen med en stor gruppe børn. De fleste eftermiddage er han dog i SFO2 (4.- 6. klasse), hvor børnene holder rigtig meget af at spille kort med ham og udfordre ham i pool, siger Ann Sabroe.

Hun er afdelingsleder for skole og sfo og Heinrichs nærmeste leder.

- Men han er ikke lige så god som mig til at spille fodbold, siger Amanda Mærsk Rink fra 6. klasse grinende om Heinrich, der faktisk har spillet fodbold på højt plan i både FC Midtjylland og FC Vestsjælland, inden en skade stoppede karrieren.

Det er ikke kun børnene, der nyder godt af Heinrich Risum Jensens selskab. I ham har kolleger en god samarbejdspartner.

- Han kan godt lide at drille os andre lidt, og det giver en rigtig god stemning, fortæller Anita Helle Jensen, der også arbejder i SFO2.

Er der noget, der ikke går så godt, er Heinrich Risum Jensen god at tale med.

- Vi finder ud af det sammen. Han er sådan en type, der laver om på rutiner, hvis han erfarer, at det kan betyde noget for mig, at han gør nogle ting anderledes, siger Anita Helle Jensen.

Søholmskolens SFO skal lige efter påske starte endnu et spireforløb op. Her er Heinrich Risum Jensen for andet år i træk med som en af de primære voksne og kan med iver fortælle om alle de aktiviteter, der skal laves, når de 18 børn starter op.

Som et af årets 100 udvalgte Velfærdstalenter er Heinrich Risum Jensen inviteret i Fællessalen på Christiansborg d. 25. april. Men selvom fejring, kaffe og croissanter på borgen lyder spændende, og kollegerne har bakket op om hans deltagelse, har han valgt at takke nej. Han skal på TR-uddannelse i stedet.

Det udelukker naturligvis ikke en fejring af velfærdstalentet hjemme i Jystrup.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk