25. september 2021
Dario Campeotte optræder her hos Cafe Ingeborg på Knud Lavard Centret i begyndelsen af 2020. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Dario Campeotte optræder her hos Cafe Ingeborg på Knud Lavard Centret i begyndelsen af 2020. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gratis koncert med Dario

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gratis koncert med Dario
Ringsted - 24. juli 2021 kl. 12:16

Regeringen har frigivet midler til, at Ældre Sagen kan holde et gratis arrangement for interesserede på 65 år og derover i Ringsted Kommune.

Mandag den 23. august klokken 15-16 vil man derfor i Ringsted Kongrescenter kunne opleve en times koncert med den folkekære sanger, entertainer og skuespiller Dario Campeotto, som i de sidste 60 år har bevist sin holdbarhed og i dag stadig er en eftertragtet solist på landets scener og ved alskens arrangementer.

Allerede som 10 årig var Dario Campeotto begyndt at optræde, men det var i 1961 i det danske Grand Prix med sangen Angelique, at han for alvor slog igennem, og herefter fulgte tilbud om pladeudgivelser og roller i teaterstykker, operetter og film, ligesom han har optrådt som revykunstner.

I dag er Dario Campeotto 82 år, men still going strong, og stemmen er der ikke noget i vejen med, så det bliver en energisk, sej, livserfaren og sprudlende herre, de af Ringsteds ældre medborgere, som er så heldige at få fat i det begrænsede antal gratis billetter, får mulighed for at møde denne mandag eftermiddag i kongrescentret.

Billetter udleveres mod oplysning om navn og alder fra Ældre Sagens kontor i Hyldegården, Hyldegårdsvej 42, Ringsted onsdag den 4.august klokken 10-14 efter »først til mølle« princippet.

Der udleveres dog højest fire billetter pr. fremmødt.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk