19. januar 2021
Jens fra hold seks forsøger at få bolden i hul nummer 9, mens holdspiller Natascha ser til i baggrunden. Foto: Yngve Saxil Andersen
gallery icon

Se billedserie

Jens fra hold seks forsøger at få bolden i hul nummer 9, mens holdspiller Natascha ser til i baggrunden. Foto: Yngve Saxil Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Golfentusiaster slog sig løs i parker og anlæg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Golfentusiaster slog sig løs i parker og anlæg
Ringsted - 28. maj 2018 kl. 14:14
Af Yngve Saxil Andersen

Lørdag lagde Ringsted parker og anlæg grønsvære til golfturneringen »Golf for fun«. Omkring 60 golfspillere deltog i begivenheden og brugte formiddagen og eftermiddagen til at slå løs med golfbolde efter de 18 huller, der var lavet i forbindelse med turneringen. Det er TMS Ringsted, der har arrangeret turneringen, hvor klubbens mange sponsorer har doneret præmier til konkurrencen.

I alt 18 hold skulle igennem 18 huller som greenkeepere fra Skjoldenæsholm Golfklub havde sørget for, og som var fordelt i Ringsteds parker og anlæg. Undervejs på golfruten, var det dog også muligt for deltagerne, at sikre sig en præmie.

Ved første hul, placeret foran Sct. Bendts Kirke, var det muligt for de golf-ferme at sikre sig en præmie.

- Man kan vinde en vaskemaskine, hvis man laver hole-in-one på første hul, fortalte hovedsponsor Brian Mau fra Skousen Ringsted.

Hvis man ikke besad hverken evnerne eller heldet på første hul, kunne man dog trøste sig med en kop øl fra Brian Maus fadølsanlæg.

Uanset om det lykkedes at få bolden i hul med et eller flere slag på første, kom det hurtigt til at gå ned ad bakke for alle spillerne, idet de næste mange huller var placeret i Klosterlunden.

TMS Ringsted havde fået opstillet et stillads med et musikanlæg, så golfentusiasterne kunne slå golfboldene i hul eller ved siden af, i takt til musikken.

Når Klosterlundens terrænudfordring var klaret, skulle spillerne videre forbi sognegården til de næste fem huller. Her var der dog ikke kun golfstrabadser i vente, da Dansk Kabel TV fluks satte de uforberedte deltagere til at samle antennestik på tid.

En hæderlig samlingstid udløste en kasse vin, så golfturneringen begunstigede også dem, der ikke havde golffærdighederne.

Herefter ventede de næste mange huller i både Lystanlægget, ved kongrescenteret og nær sygehuset, inden der var præmieoverrækkelse og vinderkåring på hotel Scandic. Bedste score pokal gik til Kim Elfving, der også løb med 1. pladsen blandt herrerne. Lissi Larsen blev bedste dame og Hold 7, bestående af Asger, Oliver, Viktor og Anders blev bedste hold.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk