15. maj 2021
Den nye bestyrelse består i 2018 af Ole Keinicke Christensen (formand), Steen Karlsen (næstformand) og medlemmerne: Karin Egeberg, Thomas Matic, Børge Albøg Olsen og Patrick Knudsen. Suppleanter blev Karin Boisen og Patrick Weisel. Privatfoto
Den nye bestyrelse består i 2018 af Ole Keinicke Christensen (formand), Steen Karlsen (næstformand) og medlemmerne: Karin Egeberg, Thomas Matic, Børge Albøg Olsen og Patrick Knudsen. Suppleanter blev Karin Boisen og Patrick Weisel. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Glæde hos de konservative

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glæde hos de konservative
Ringsted - 21. januar 2018 kl. 10:42
Af Jakob Fønss

Der var ikke uventet stor tilfredshed med fremgangen hos de konservative ved kommunalvalget i Ringsted 21. november sidste år, da den lokale vælgerforening holdt generalforsamling torsdag aften.

arrow Læs også: Byrådsmedlem forlader Konservative

Under sin beretning lagde formand Ole Keinicke Christensen vægt på, at partiets slogan om »Mer respekt for borgernes penge«, som et klart udgangspunkt for den politiske linje sammenholdt med en stor indsats fra kandidaterne under valgkampen, var den primære årsag til det flotte resultat af kommunalvalget sidste år, der betyder, at partiet nu har tre medlemmer af byrådet.

Trekløveret består som bekendt Finn Andersen, Andreas Karlsen og Lars Tegl Rasmussen.

Ligeledes fremhævede Ole Keinicke Christensen vigtigheden af, at Ringsted nu har fået sin egen afdeling af Konservativ Ungdom (KU), hvis formand Andreas Karlsen også er en af partiets nye medlemmer af byrådet.

KU har ligeledes været et stort aktiv i valgkampen og har for alvor skabt interesse for konservative synspunkter blandt de unge i kommunen.

Partiets gruppeformand i byrådet, Finn Andersen, glædede sig ligeledes over det flotte valgresultat. Faktisk har konservative ikke været så stærkt repræsenteret i byrådet siden 1989.

Samtidig betyder det, at konservative nu er repræsenteret i samtlige udvalg, hvilket giver helt nye muligheder for at påvirke udviklingen i Ringsted, når det gælder konservative mærkesager.

arrow Løsgænger danner Ringstedlisten
09. januar 2019 kl. 10:17 Opdateret: kl. 10:17
arrow Gruppeformand ærgrer sig over exit
26. september 2018 kl. 14:17 Opdateret: kl. 14:17
arrow Konservativ uenig i torveprojekt - bliver derfor løsgænger
26. september 2018 kl. 10:32 Opdateret: kl. 12:04
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk