24. maj 2019
Midt- og Sydsjællands Brand og Redning måtte lørdag rykke til Slangerupvej af to omgange for at få bugt med en gårdbrand. Foto: Yngve Saxil Andersen
Midt- og Sydsjællands Brand og Redning måtte lørdag rykke til Slangerupvej af to omgange for at få bugt med en gårdbrand. Foto: Yngve Saxil Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gårdbrand fortærrede hustag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gårdbrand fortærrede hustag
Ringsted - 09. december 2018 kl. 15:02
Af Hans-Henrik Lærke
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Brandmændene på Ringsted Brandstation rykkede lørdag aften lidt i klokken 20 ud til en gård på Slangerupvej nord for Ringsted.

- Vi kommer ud til et stuehus på et lille landsted, hvor der er synlige flammer fra taget, fortæller viceberedskabsinspektør hos Midt- og Sydsjællands Brand og Redning Torben Larsen, der havde indsatsledervagten og tilføjer:

- Der var ingen i huset, så hverken mennesker eller dyr kom noget til.

Der var tale om en kompleks brand. Den var kraftig, befandt sig på første sal, havde fået fat i isolering og bredt sig til diverse hulrum.

- Vi fik slukket branden, men måtte derud igen om natten for at efterslukke ved 01.30-tiden, hvor det ulmede, fortæller viceberedskabsinspektøren og knytter til, at første slukning varede henved fem timer, mens efterslukningen tog to timer.

Ifølge Torben Larsen er cirka 80 procent af taget væk eller beskadiget.

Ejerne af ejendommen har et anneks på samme adresse, som de kan bo i, indtil huset igen er beboeligt.

Viceberedskabsinspektøren glæder sig over, at han kunne tilkalde assistance ude fra til at få bugt med lørdagens udrykninger.

- Jeg tilkaldte hjælp fra Haslev, som kom med et slukkevogn. Samtidig gik der en brandalarm på Nordrupvej, hvor der var ild i en skorsten. Det var en ret banal brand, men jeg tilkaldte assistance fra Herlufmagle, siger Torben Larsen, som på den måde fik aktiveret flere dele af alarmberedskabet på Midtsjælland.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk