4. juli 2020
Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frivillige fejres ved gallafest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivillige fejres ved gallafest
Opdateret 23. marts 2018 kl. 23:20
Ringsted - 23. marts 2018 kl. 19:48
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For tredje år i træk bliver de frivillige og Ringsted Kommunes foreninger fredag aften hyldet ved Foreningernes Gallaaften i Ringsted Kongrescenter.

arrow Læs også: Billedserie: Frivillige ildsjæle og medaljevindere på den røde løber

Lidt over 300 inviterede blev budt velkommen af en rød løber ved kongrescentrets indgang. Herefter ventede en velkomsttale af borgmester Henrik Hvidesten (V).

- Tak til jer og jeres mange kolleger ude i foreningerne. I er med jeres store arbejde med til at understøtte vores slogan »Ringsted - Midt i Mulighederne, sagde borgmesteren.

Han benyttede lejligheden til at takke Erik Schaumann, der efter næsten 30 år som leder af vores folkeoplysningsråd nu har valgt at gå på pension.

- Tusind tak Erik for dit store arbejde, lød det anerkendende fra Henrik Hvidesten og de mange mennesker i salen kvitterede med et fortjent bifald.

Herefter tog aftenens to konferencierer over. Det er Line Holm og Rasmus Thorup, der i sikker stil førte publikum gennem aftenens program.

Blandt aftenens gæster er der repræsentanter for spejdere, idrætsfolk, lokalråd, sociale foreninger og kommunens råd og nævn, der alle får serveret god mad og afsluttende underholdning af tryllekunstner og hypnotisør Jan Hellesøe.

Inden tryllerierne bliver der uddelt seks priser.

Ringsted Kommune uddeler fire priser i form af handicapprisen, integrationsprisen, foreningslederprisen og frivilligprisen. De bliver givet til personer, der inden for hver deres område har gjort en ekstraordinær indsats.

Også Trelleborgfondens kulturpris og Trelleborgfondens idrætspris bliver uddelt på gallaaftenen, ligesom de lokale medaljevindere fra idrættens verden i det forgangne år blev hædret på scenen som aftenens første indslag.

arrow Medaljevindere blev hyldet
23. marts 2018 kl. 19:52 Opdateret: kl. 19:52
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk