19. maj 2021
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frisør havde indrettet salon i kælderen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frisør havde indrettet salon i kælderen
Ringsted - 23. februar 2021 kl. 13:38

Fredag klokken 17.07 fik politiet en henvendelse fra en borger om, at der måske var blevet etableret en interimistisk frisørsalon i kælderen under en af beboelsesejendommene i den sydlige del af Ringsted.

Ifølge borgeren havde der gennem den senere tid været uforholdsmæssig personer, der var gået til og fra den pågældende kælder.

En patrulje kørte til stedet og kunne i kælderen konstatere, at der var blevet indrettet en primitiv frisørsalon med f.eks. spejl og diverse frisørredskaber. En 20-årig mand fra Ringsted var ved politiets ankomst i færd med at klippe en 22-årig mand, mens en 18-årig mand så på.

Politiet vurderede, at der var tale om omgående af de gældende corona-restriktioner, så den 20-årige blev sigtet for overtrædelse af den gældende corona-lovgivning.

Kunden og tilskueren blev ikke sigtet for noget, men den 20-årige kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

I løbet af weekenden kontrollerede politiet, om den interimistiske frisørsalon var blevet nedlagt. Der blev ikke fundet personer i kælderrummet ved kontrolbesøgene.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk