6. april 2020
To tricktyve er nu i politiets søgelys, efter at de tirsdag fik held til at stjæle 10.000 kroner fra en 68-årig mands konto. Foto: Kenn Thomsen
To tricktyve er nu i politiets søgelys, efter at de tirsdag fik held til at stjæle 10.000 kroner fra en 68-årig mands konto. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frække tricktyve lænsede offers konto

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frække tricktyve lænsede offers konto
Ringsted - 26. februar 2020 kl. 11:25
Af Anne Wandahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To tricktyve var meget anmassende, da de gjorde en 68-årig mand fra Ringsted til offer for deres tyverier.

Politiet fik anmeldelse om sagen tirsdag klokken 16.11.

Den 68-årige har beskrevet til politiet, at han handlede i en af Netto-butikkerne i Ringsted og betalte med sit dankort.

Sandsynligvis blev hans PIN-kode afluret af en udenlandsk mand og en udenlandsk kvinde imens. De to fulgte efter den 68-årige hen til Ringsted Musik- og Kulturskole på Regimentet, hvor den 68-årige skulle mødes med nogle bekendte.

- Her henvendte manden og kvinden sig til den 68-årige, fremviste et kort og bad om hjælp til vejvisning. Manden begyndte at trænge sig på, så der nærmest opstod lidt håndgemæng. Herunder lykkedes det at stjæle mandens dankort, som så efterfølgende blev misbrugt, siger Martin Bjerregaard, pressetalsmand i Midt- og Vestsjællands Politi.

Det lykkedes de to tricktyve at hæve 10.000 kroner fra offerets konto. Blandt andet hævede tyvene penge via Nykredit på hjørnet af Nørregade og Parkstræde.

Politiet vil nu gennemgå overvågningskameraer fra de steder, hvor tyvene misbrugte dankortet.

Manden beskrives som 40-45 år, østeuropæisk af udseende og forholdsvis lille for en mand, kun cirka 160-165 centimeter lav.

Han har brunlig hud, sort, kort hår, en spids næse og et tyndt overskæg. Han talte engelsk til den 68-årige.

Under tyveriet i går var den mandlige tricktyv klædt i gråt jakkesæt, spidse sko og ternet kasket.

Den kvindelige tyv er også østeuropæisk af udseende. 30-35 år og en del højere end hendes mandlige makker - cirka 175-180 centimeter høj.

Kvinden er spinkel, har hvid, uren hud og langt, brunt hår, som under tyveriet i går var opsat i en knold. Hun havde malede øjenbryn, talte engelsk, og var under tyveriet klædt i sort kjole, spidse, højhælede sko og bar en lille håndtaske.

Hvis nogen kender til tyvene, vil politiet gerne vide det på telefon 1 1 4.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk