22. oktober 2019
Schous Take Away, der lå i kælderen under Valdes Pub, er en af de virksomheder, der måtte dreje nøglen om på grund af vejarbejdet i Nørregade.

Foto: Thomas Olsen
Schous Take Away, der lå i kælderen under Valdes Pub, er en af de virksomheder, der måtte dreje nøglen om på grund af vejarbejdet i Nørregade. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forhåbentlig fri passage 1. juli

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forhåbentlig fri passage 1. juli
Ringsted - 12. juni 2019 kl. 08:21
Af Anders Petri
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ringsted: Fra Torvet er arbejdet med at klimatilpasse Nørregade skredet langsomt frem og så langsomt, at man nu først bliver færdig i slutningen af juni. Det siger direktør i Ringsted Forsyning, Janne Hansen, til DAGBLADET.

arrow Læs også: Ejendomsmægler drejer også nøglen om i Nørregade

- Det er således, at vi arbejder på fuld tryk med brolæggerarbejdet. Der sker noget forcering. Vi når ikke at blive færdig til den 15. juni, men vi arbejder fuldt på at være færdige inden den 1. juli med både gade og fortorv, siger Janne Hansen.

Årsagen er, at Nørregade er fyldt med gamle ledninger, vand- og gasrør samt en række tilslutningsrør, der har forstyrret arbejdet med at lægge nye rør, der adskiller regnvand og spildevand.

- Vi er stødt på nogle forhold i jorden - mange gamle ledninger samt tilslutninger og tilpasninger af vand og gas, som tager ekstra tid. Derudover har der også været en del udskiftning af jord.

- Vi rydder op fra gamle dage. Hvor man tidligere lod det ligge, er vi nødt til at fjerne det, fordi det ligger i vejen for vores arbejde, fortæller Janne Hansen.

arrow Stor møbelbutik erklæret konkurs
20. juni 2019 kl. 12:17 Opdateret: kl. 12:17
arrow Home har hentet leder hos konkurrent
03. april 2019 kl. 08:33 Opdateret: kl. 08:33
arrow Ejendomsmægler er tvunget til at skifte kæde
30. marts 2019 kl. 15:24 Opdateret: kl. 15:24

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk