4. december 2020
Ina Garner, Louise Lund, Inger Bagge Møller og Marie Nielsen - og velkommen igen til Per Rasmussen, Ulla Bodekær Jacobsen, Finn Gøtzsche, Else Erikstrup, Henry Hansen, Ann-Karin Axelgaard, Hans-Kurt Hansen, Hanne Hyldgaard, Jesper Thorup-Jensen, Lonni Borlund Olsen og Tom Rosenquist Jensen.
Ina Garner, Louise Lund, Inger Bagge Møller og Marie Nielsen - og velkommen igen til Per Rasmussen, Ulla Bodekær Jacobsen, Finn Gøtzsche, Else Erikstrup, Henry Hansen, Ann-Karin Axelgaard, Hans-Kurt Hansen, Hanne Hyldgaard, Jesper Thorup-Jensen, Lonni Borlund Olsen og Tom Rosenquist Jensen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Folk stod i kø til valg i det største sogn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folk stod i kø til valg i det største sogn
Ringsted - 16. september 2020 kl. 17:49
Af Ulla Jensen

Det lykkedes at få samlet et nyt menighedsråd i Ringsted Sogn.

arrow Læs også: Provst om menighedsråd: - Jeg er mildt sagt overrasket

Det fortæller rådets den nuværende formand Per Rasmussen:

- Vi fik lavet en fuld liste med 15 navne, hvoraf fire var nye.

Der var glæde over, at 80 personer mødte op. Det var, så vidt det huskes, dobbelt så mange som ved sidste menighedsrådsvalg, hvor kun 40 mødte op.

- Vi havde fået gjort mere reklame for det denne gang, og vi havde fået gjort det tydeligt, at det var et reelt valg, der fandt sted. Tidligere har vi jo haft et orienteringsmøde, der sluttede med, at nogle tog initiativ til en liste. Men denne gang var der for første gang et rigtigt valg.

Svær registrering

De nye regler betyder, at afstemningen er hemmelig. Man skal også sikre sig, at de fremmødte rent faktisk måtte stemme.

- Det var lidt svært for alle skulle registres ved indgangen.

Arrangementet var på grund af corona-restriktioner flyttet over i kirken. Det gav til gengæld nogle lidt problemer med at høre, hvad der blev sagt på grund af genklangen.

Der var også tilfredshed med, at det ene af de nye medlemmer hører til den yngre generation, som menighedsrådene generelt gerne vil have flere af.

Den liste, der nu er valgt, består af: Ina Garner, Louise Lund, Inger Bagge Møller og Marie Nielsen - og velkommen igen til Per Rasmussen, Ulla Bodekær Jacobsen, Finn Gøtzsche, Else Erikstrup, Henry Hansen, Ann-Karin Axelgaard, Hans-Kurt Hansen, Hanne Hyldgaard, Jesper Thorup-Jensen, Lonni Borlund Olsen og Tom Rosenquist Jensen.

Der er mulighed for at indsende en alternativ liste inden for de næste fire uger. Det vil så betyde, at der bliver kampvalg.

arrow To menighedsråd skal stadig bruge medlemmer
17. september 2020 kl. 06:00 Opdateret: kl. 13:53
arrow Fuldt hus i sammenlagt menighedsråd
16. september 2020 kl. 21:40 Opdateret: kl. 19:53
arrow Trods bøvl - sogneduo har fået nok
16. september 2020 kl. 21:30 Opdateret: kl. 20:13
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk