26. juni 2019
DAGBLADET var i oktober på besøg hos Henning Vibe Scharstein, hvor han viste det jord frem, som han på daværende tidspunkt havde planer om at bruge. Nu må han så finde et nyt stykke jord, hvis hans planer om at etablere en fodboldgolfbane i Ringsted skal blive en realitet. Foto: Thomas Olsen.
DAGBLADET var i oktober på besøg hos Henning Vibe Scharstein, hvor han viste det jord frem, som han på daværende tidspunkt havde planer om at bruge. Nu må han så finde et nyt stykke jord, hvis hans planer om at etablere en fodboldgolfbane i Ringsted skal blive en realitet. Foto: Thomas Olsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fodboldgolfbane sendt på bænken af kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodboldgolfbane sendt på bænken af kommunen
Opdateret 23. januar 2019 kl. 11:24
Ringsted - 23. januar 2019 kl. 11:06
Af Yngve Saxil Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Idemanden bag Ringsteds første fodboldgolfbane er blevet sendt på jagt efter et nyt stykke jord, efter Ringsted Kommune har givet ham afslag på at benytte sin egen jord på Nebsmøllevej i Jystrup.

arrow Læs også: Fodboldgolf skal til Ringsted

- Jeg fik afvide af kommunen, at grundet de trafikale forhold, så ville området ikke kunne klare den ekstra trafik på vejene. Derudover er området også følsomt og naturskønt og derfor fik jeg afslag på at anlægge banen, fortæller han.

- Efter afslaget spurgte jeg kommunen, om de i givet fald havde et bud på, hvor man kunne anlægge en bane, men det havde de ikke lige. Jeg er derfor gået på jagt efter et nyt stykke jord på mellem 4-6 hektar, hvor man kunne anlægge en bane. Jorden må gerne ligge i nærheden af andre idrætsanlæg eller tæt på lidt bebyggelse og også gerne være noget jord, der ikke er alt for velegnet til landbrugsjord. Og så selvfølgelig tæt på Jystrup, da jeg stadigvæk har et andet arbejde som jeg passer og derfor gerne vil have noget der ligger tæt på Ringsted.

- Økonomien er ikke til at investere flere millioner kroner, men skulle der sidde en landmand eller jordejer et sted med det rette stykke jord som jeg kan leje, må de endelig kontakte mig, siger Henning Vibe Scharstein.

Det kommunale afslag har dog ikke slået ham ud, for Henning Vibe Scharstein tror på projektet og henviser blandt andet til, at mange i lokalområdet har udvist stor interesse for en fodboldgolfbane.

- Jeg håber da, at jeg kan finde noget andet jord, for jeg synes at det vil være synd at lægge ideen i graven, når der er så mange, der har vist interesse for projektet og har tilbudt at hjælpe med etableringen. Det er også ret oplagt at anlægge en bane her i Ringsted, da de nærmeste fodboldgolfbaner ligger ret langt væk, så det får et skud og så må vi se, hvad det bliver til. Jeg fortsætter i hvert fald endnu, lyder det fra ham.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk