14. oktober 2019
Ringsted er en af de byer, som søndag deltager i manifestet »I fællesskab bygger vi bro«. Det sker med sang, taler og musik på Torvet midt i byen. Foto: Thomas Olsen
Ringsted er en af de byer, som søndag deltager i manifestet »I fællesskab bygger vi bro«. Det sker med sang, taler og musik på Torvet midt i byen. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere går til kamp mod had og racisme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere går til kamp mod had og racisme
Ringsted - 16. maj 2019 kl. 16:47
Af Anne Wandahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere steder i Danmark opfordres mennesker til at hylde mangfoldigheden og gå imod de meget hadske og fremmedfjendske budskaber, som præger valgkampen.

Initiativet hedder »I fællesskab bygger vi bro«.

I Ringsted har Enhedslisten taget initiativet til sig og er i fuld gang med at organisere en aktion for netop fællesskabet og mangfoldigheden.

Det finder sted på Torvet i Ringsted på søndag 19. maj fra klokken 19-21.

- Vi har taget initiativet til aktionen her i Ringsted, men det er ikke et partipolitisk arrangement. Det er en manifestation, der slår ring om og bygger bro i stedet for at sprede had og racisme. Vi arbejder på at få flere talere, som repræsenterer de brede fællesskaber på forskellig vis siger Henrik Kjær, byrådsmedlem i Ringsted for Enhedslisten.

Arrangementet på Torvet er åbent for alle, der går imod fremmedfjendsk retorik i almindelighed og i valgkampen i særdeleshed.

- Vi har diskuteret meget, at vi går ikke ud og nævner andre partiers navne, selv om alle ved, hvem vi taler om. Vi vil signalere, at vi går ind for en ordentlig tone, vi går aldrig efter manden, kun efter bolden, og vi er modstandere af enhver form for racistiske og fjendske budskaber mod nogen, siger Henrik Kjær.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk