26. februar 2020
Store sal kan danne om små og store events med en fleksibel scene, der kan rykkes efter publikumsstørrelsen og et bagtæppe, der kan dække det resterende tomrum af, siger leder Marius Byriel. Arkivfoto: Jens Wollesen
Store sal kan danne om små og store events med en fleksibel scene, der kan rykkes efter publikumsstørrelsen og et bagtæppe, der kan dække det resterende tomrum af, siger leder Marius Byriel. Arkivfoto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere events til kongressen næste år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere events til kongressen næste år
Ringsted - 11. september 2019 kl. 12:00
Af Nikolaj Kennov Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ringsted Kongrescenter har med en mere fleksibel storsal fået mulighed for at afholde flere arrangementer næste år. Udover comedy, foredrag og koncerter vil repertoiret som noget nyt også være præget af teaterstykker.

- Det er ikke sådan noget, man gør natten over, for det er jo en proces, og det tager lang tid at opbygge. Men vi er på vej til at gå fra et årshjul med godt 65 artister eller forestillinger til at ramme omkring 85, siger Marius Byriel og tilføjer:

- Markedet er til det, vi kan jo se, at vores salg går rigtigt fornuftigt, og det er ligesom udgangspunktet. Så vil vi selvfølgelig også præsentere endnu mere kultur og flere oplevelser i Ringsted.

Det er ikke kun hungeren efter oplevelser, der gør næste års kalender i kongrescenteret tykkere, men også nye tiltag i den store sal.

- Vores store sal er blevet skalerbar, så vi kan indrette den til alt imellem 276 til 900 publikummer, siger Marius Byriel, der endnu ikke ved, hvorvidt de når op på de 85 planlagte, ej heller, hvad de specifikt bliver.

- Det er ikke sådan, at vi har en facitliste, hvor vi siger, at vi skal have et bestemt antal comedyshows eller teaterkoncerter. Det er meget bestemt af, hvad der nu er i udbud, siger han og slutter på en nyhed:

- Lige nu prøver vi at bygge teater på. Teater har desværre haft det svært i Ringsted i mange år, men vi har for eksempel fået Sebastians "Skatteøen" på næste år, men vi har også den mere klassiske "2 på tur" med Peter Schrøder og Kurt Ravn på programmet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk