1. juni 2020
Søren Holst Andersen, der til daglig sidder i ledelsen hos Schneider Electric i Ringsted, er blandt de nye ansigter i repræsentantskabet i SEAS-NVE.
Søren Holst Andersen, der til daglig sidder i ledelsen hos Schneider Electric i Ringsted, er blandt de nye ansigter i repræsentantskabet i SEAS-NVE.
Foto: Victor Viemose
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire friske ansigter skal tale el-kundernes sag i Ringsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire friske ansigter skal tale el-kundernes sag i Ringsted

De syv personer, som i de kommende fire år skal tale el-kundernes sag i Ringsted, er fundet. Der er fire friske ansigter og tre kendte valgt ind i repræsentantskabet i SEAS-NVE.

Ringsted - 31. marts 2020 kl. 14:27
Af Victor Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Claus Edske, Finn Andersen, Søren Holst Andersen og Torben Jørgensen er de nye navne, som nu kan kalde sig medlemmer af repræsentantskabet i SEAS-NVE.

Det skriver energiselskabet i en pressemeddelelse tirsdag.

Samtidig er Helle Grace Lundsgaard, Timo Dybdal Jensen og Christian Bigandt Nielsen blevet genvalgt til en ny periode.

Det korteste strå trak Jørgen Stølsgaard og Steen Karlsen, der som nye kandidater ikke fik nok stemmer til komme ind, samt Hans Mailand, der ikke blev genvalgt.

Flere har stemt i år

Også i Faxe og Vordingborg kommuner har der i løbet af marts været valg til repræsentantskabet, og samlet set er der i de tre kommuner afgivet 6373 stemmer, hvilket svarer til en valgdeltagelse på 11 procent.

Det er højere end i foregående år, og det glæder bestyrelsesformand i SEAS-NVE, Jens Stenbæk.

- For et andelselskab som SEAS-NVE er det fuldstændigt afgørende, at vores andelshavere, altså vores ejere, kender os og engagerer sig i vores aktiviteter. Alle, der har deltaget i valget, har taget aktiv andel i koncernens fremtid. Og det er et vigtigt skridt mod et levende andelsselskab, siger Jens Stenbæk i pressemeddelelsen.

Ladestationer og en overskuelig el-regning

Repræsentantskabet i SEAS-NVE beskæftiger sig med lokale energipolitiske temaer og vælger koncernens bestyrelse. Repræsentantskabet er sparringspartner for bestyrelsen og ledelsen og dermed med til at udstikke den grønne fremtid på Sjælland.

Blandt mærkesagerne hos nogle af de nye medlemmer er blandt andet en udvidelse af ladestationsnettet til elbiler, billigere strøm og en mere overskuelig el-regning samt fokus på cybersikkerhed og forsyningssikkerhed.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk