24. juni 2021
Politiet måtte tirsdag morgen rykke ud til et trafikuheld på Vestmotorvejen øst for Ringsted. Foto: Jimmi Larsen
Politiet måtte tirsdag morgen rykke ud til et trafikuheld på Vestmotorvejen øst for Ringsted. Foto: Jimmi Larsen
Foto: Jimmi Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire biler involveret i sammenstød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire biler involveret i sammenstød
Ringsted - 08. juni 2021 kl. 10:25
Af Niels Nedergaard

Tirsdag morgen er der sket et trafikuheld på Vestmotorvejen lidt uden for Ringsted. Ingen personer er kommet til skade, meddeler politiet.

Omkring klokken 7.30 tirsdag morgen stødte fire biler sammen ude på Vestmotorvejen i østgående retning fra Ringsted mod Køge, da en bil kørte op i den forankørende, hvorefter to andre personbiler også blev involveret.

Ingen personer kom til skade ved trafikuheldet, men Midt- og Vestsjællands Politi fortæller, at der har været kø hele morgenen på uheldsstedet.

- Det var den sædvanlige uopmærksomhed i morgentrafikken på motorvejen, hvor man kører med nedsat hastighed, og så er der den bagerste bil af de fire parter, som ikke opdager det i tide og kører op i bagenden af næste, som bliver skubbet over i den næste, men der er ingen personer, som er kommet til skade, fortæller Martin Bjerregaard, der er vagthavende hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet oplyser, at oprydningsarbejdet ude på stedet allerede er overstået, men man skal stadig være varsom, hvis man kører ude på motorvejen, da der i enkelte situationer fortsat kan være tæt trafik.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk