7. august 2020
Håndteringen af coronakrisen i Ringsted Kommune blev den sidste store opgave, som kommunaldirektør Jacob Nordby (th.) stod i spidsen for sammen med borgmester Henrik Hvidesten (tv.).
Håndteringen af coronakrisen i Ringsted Kommune blev den sidste store opgave, som kommunaldirektør Jacob Nordby (th.) stod i spidsen for sammen med borgmester Henrik Hvidesten (tv.).
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Enigt byråd søger ny profil: Fyrer kommunaldirektør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Enigt byråd søger ny profil: Fyrer kommunaldirektør
Ringsted - 17. juni 2020 kl. 13:00
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På et møde tirsdag aften besluttede et enigt byråd i Ringsted Kommune at stoppe samarbejdet med kommunaldirektør Jacob Nordby og indgå en fratrædelsesaftale.

arrow Læs også: Ny chef forlader kommune

- Jacob Nordby har været kommunaldirektør i Ringsted Kommune i 10 år og har i den periode bidraget væsentligt til at skabe en solid og veldrevet kommune. Byrådet vurderer nu, at der er behov for en anden profil til den fremadrettede ledelse af Ringsted Kommune, siger borgmester Henrik Hvidesten (V).

Mette Jeppesen, der er referencedirektør for det tekniske område, konstitueres i den ledige stilling som kommunaldirektør, indtil denne eventuelt bliver genbesat.

- Byrådet har en aftale om, at vi hver gang, der sker ændringer på direktørniveau, skal vi diskutere den fremtidige struktur. Det vil vi også gøre denne gang, men det kommer vi først for alvor i gang med på den anden side af sommerferien, siger borgmesteren til DAGBLADET.

Gitte Løvgren, der er referencedirektør for børne- og skoleområdet, konstitueres i den ledige stilling som referencedirektør for Erhvervs-, Fritids- og Kommunikationscentret, indtil denne eventuelt bliver genbesat.

arrow En 10-årig periode med gang i svingdøren på ledelsesgangen
17. juni 2020 kl. 15:44 Opdateret: kl. 14:51
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk